30.3.08

Bilder från en promenad på stan


Belo Horizonte

7 kommentarer:

Tjohalia sa...

Vilka vackra bilder du har tagit! Kram Sandra

rajson sa...

Vad roligt det måste vara och göra dina fotovandringar och upptäcka så mycket fint!
Spara nu fotona ordentlugt så inte allting försvinner med en trasig hårddisk.
Jag hade alla mina foton på en extern hårddisk som dottern lånade utan min samtycke-trasigt!Gick inte att rädda.Tack och lov hade jag sparat det mesta på cd o dvd.

Desiree sa...

Hej hittade hit via Ninnies blogg. Du har många fantastiskt fina bilder. Jag är själv intresserad av foto och bilder och lägger gärna din blogg bland mina favoriter för här fanns som sagt mycket vackra bilder och inspiration för mig att hämta. Själv bor jag i Alabama, USA sedan juli 2006. Jättefin blog du har. Kommer med all säkerhet fortsätta kika in här.

kattis sa...

Hej... Kan inte svara på om det är ett pionblad tyvärr, jag har ingen riktig koll... *s* Men det är inte omöjligt! :) Men du kanske vet?

Annika Christensen sa...

Vilken härlig miljö att promenera i. Idag har vi äntligen haft riktig vår med sol och värme.
Fina bilder som vanligt.
Annika

Anja sa...

Vackra bilder. Färgerna är så annorlunda mot våra - underbart exotiskt. Du måste komma att sakna allt detta när du väl är hemma igen!
Kan vi vicka hos varandra ett par veckor?;),;)! Du kommer hit på snigeljakt och jag dit för att fota och uppleva....?!Jo, jo. Jag förstår att du inte tycker att mitt förslag låter som ett väldigt "upphetsande" förslag - men försöka duger!!DDD!

mvh, Anja

smulanw sa...

Så vackert, där skulle jag vilja gå nu också. Här hos mig är det massa blötsnö men ska inte hängaläpp det håller på att tina bort. Men lika vackert som det är hos dig är det inte här.

Ha så gött

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...