28.8.08

Hjul II


Här kommer en svart-vit variant av det gamla trähjulet. Vilken är bäst, den i färg eller den här?

13 kommentarer:

Vita Lenta nel Bel Paese sa...

Ancora ciao, Ninni

Jag gillar normalt svart/vitt. Föredrar det i vissa ammanhang. Men Din rost/grå bild och de mjuka varma färgtonerna fångar ögat bättre. Känns behagligare och hjulet får en bättre framtoning.

Baione, Ingrid

Evelyn, i hemmet sa...

Jag gillar nog denna bäst :)
Kram, kram!

Roses and stuff sa...

Jag tycker nog det i färg. Rosten kontrasterar så fint mot det åldriga träet. Men svart-vitt är heller inte fel - skkulle kuknna vara ett riktigt gammalt fotografi.
/Katarina

Kersti sa...

den i färg är vilsammare på något sätt. Jag tycker bäst om den.

Lusthuset sa...

Oj, så många fina bilder du har lagt in. Jag har inte haft möjlighet att kika runt så mycket på sistone, men det var tur att jag tittade in hos dig för så mycket vackert du har. Jag tycker att bilderna på hjulen är vackra bägge två, svårt att välja. Svampkorgen var ju bara fantastisk. Den bilden skulle jag vilja ha i storformat på väggen. Wij trädgårdar har jag aldrig besökt men skulle väldigt gärna vilja. Jag beundrar Lasse Krantz jättemycket. Han har en så varm och mysig utstrålning. Sist men inte minst...GRATTIS till det fina objektivet. Kan det bli fler fina bilder. Ha det bra. Kramar från Skåne!

Karin A sa...

Åh, kul att du gjorde den i svart-vit! Jag gillar verkligen den rostiga i den förra bilden men jag tycker nästan hjulet kommer bättre till sin rätt i svart-vitt! Hur som helst en underbar bild...

Trevlig helg! Kram Karin

gitsie sa...

Hmm..båda bilderna är otroligt fina, färgerna är varma och mjuka men som svart/vitt ger det ännu mer en känsla av något gammalt. Ja vackert var det i vilket fall som helst. =)

Kram

Love Your Homes sa...

Det är så kul med bilder, Ninni. PÅ din senaste kommentar om 83:or, så inser jag att min ena bild faktiskt är från en tid i Rio, det får en att minnas....maravilhoso, nao é. Um abraco da Ingela

Nässelblom & choklad sa...

Hoppas att du haft en skön sommar. Det verkar så när jag uppdaterar mig i din blogg. Så mycket fina bilder! Förstår att du varit en del hemma i Sverige och i Hälsingland till och med. Där har jag också varit några av sommarens veckor (fast in i landet från Hudiksvall). Har flera gånger tänkt besöka Wij Trädgårdar, men det ärför långt för en dagstur och när vi är på resande fot tar stoppet lite för lång tid. Men kanske nästa år. Dina bilder därifrån fick mig ännu mer lockad att åka dit. Fototriss är en kul utmaning som jag gärna skulle vilja vara med i. Får se framöver...Läckra bilder på hembygdsdräktens detaljer. Plus naturligtvis alla underbara naturbilder.

Mors Deka sa...

Mycket svårt att välja. Båda är vackra, var och en på sitt vis. Lämnar walk-over i frågan. KRAMEN!

pudelflicka sa...

Jag tycker det i färg var bäst ! Det andra blir för grått.
Önskar dig en trevlig helg också.
Kram Hedvig

matte sa...

Den svartvita skulle jag rösta på om jag var tvungen ;) men båda är fina fast på olika sätt:

Britt sa...

Jag gillar den i färg även om den svart vita också var snygg.//Britt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...