5.9.08

I solen igen


Hemma igen i Belo Horizonte. Flygresorna gick helt utan problem. Tyvärr blev tiden i Lissabon väldigt kort, vi hann bara äta middag och frukost och däremellan sova. Sen var det dags att lyfta igen.
Efter 10 timmar och tre långfilmer så landade vi på "vår" flygplats strax utanför stan, Confins. Strålande sol och +32...inte så dumt alls. Men det tar några dagar att vänja sig vid värmen igen och att solen skiner varje dag.
Det blev inget fotat idag så jag plockade fram en bild från i maj som stämmer väl överens med hur det ser ut här just nu. Solen står fortfarande lite lågt och det är varmt och torrt. Vissa träd har gulnande löv, andra gröna och några har inga löv alls. Ungefär som när vi åkte till Sverige för 8 veckor sedan.
Hoppas att solen skiner över er därhemma också och att ni får en skön helg!

11 kommentarer:

Love Your Homes sa...

Jätte fin bild, Ninni. Så kul att se de mysiga miljöer som finns i Brasil, är detta hemma? Um abraco, Ingela

pudelflicka sa...

Ja lite höstkänsla finns väl i Brasilien också.
Gott att ni kom väl hem igen efter den långa flygresan.
Trevlig helg.
Kram Hedvig

Kersti sa...

Så skönt att ni kommit fram ordentligt. Solen har lyst i Enskede idag. Hundpromenad i bara T-shirt. Men sen på eftermiddagen kom en rejäl regnskur. Nu har det klarnat upp och samtidigt sjunker temperaturen. Men än vägrar jag strumpor. Vi får se hur länge det kan fungera. Kram

Pumita sa...

Välkommen till paradiset! tänker jag när jag ser bilden. Kan man komma närmare än så?

Det är rätt omväxlande väder härhemma... så jag räknar dagar tills det är dags för mig att lyfta också. Jag kan vinka till dig när jag flyger förbi. ;)

Mors Deka sa...

Bra att resan hem gick väl. Ser fram emot massor av fina bilder framöver. KRAMEN!

Susanne sa...

Vad avundsjuk jag blir när du berättar så om den goa värmen som jag saknar så.

Vilken vacker bild med löven i olika färger hängande på gallret.

Evelyn, i hemmet sa...

Det är nog lite ruggigt här.. Igår kikade faktiskt solen fram dock!
Kram, kram!

Härligheter enligt Erika sa...

Jättefin bild!!! Ska kolla in där... ser fram emot fototrissen i morgon. Du är väl med? Förresten så är du utmanad i septemberutmaningen!!! =)
Ha det gott!
Erika

Ninnie sa...

Så skönt att höra att resan "hem" (eller bort?, undrar hur det känns att ha två "hemma"-platser?) gick bra. Jag blir avundsjuk på värmen du skriver om...Även om vi fortfarande har runt 18 grader här, så vet man ju vad som väntar framöver. (Jag gillar INTE vinter o. råkall kyla)
Ser fram emot dina vackra Brasilienbilder nu!

Erik sa...

Bra att resan hem gick smidigt. Synd att tiden i Lissabon blev kort. Den staden är skön och full med fotomotiv :-) Vill dit igen, nu när jag har digitalkamera! Har en hel del dia, skulle kanske föra över en del via skanner eller så... Ja, här i Sthlm har regnet fallit eller också "bara" gråa moln som gömt undan solen. Ja, där nere börjar väl snart våren? Då lär vi få se nya fina bilder... Ännu har inte höstfärgerna kommit på allvar.

Annika Christensen sa...

Ohh vad jag skulle vilja åka bort ett tag. Låter skönt med värmen och som vanligt fina bilder - alltid.
annika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...