27.10.08

Utan Ord


Här hittar du flera bilder Utan Ord

19 kommentarer:

Ninni sa...

Så här skulle jag också mest av allt vilja göra idag:) Killen på bilden tog av sina kläder och svalkade sig en bra stund i fontänen utanför järnvägstationen här i Belo Horizonte.

Ingrid sa...

Vilken härlig bild! Här har man minsann inget behov av avsvalkning. Här gäller det att klä på sig ordentligt för att hålla sig varm.

/Ingrid

Thérèse sa...

Vilken härlig bild , gillar den verkligen fast jag säger som Ingrid här har man inte något behov av att svalka sig idag.

Anna sa...

Vet du varje gång jag klickar upp din blogg...så fylls jag av förväntan...och varje gång blir jag lika glatt överraskad...för du är så otroligt bra. Så otroligt duktig...jag bara älskar dina bilder Ninni...den här är ju underbar...helt makalös...kram från Anna...du idag har det varit ett underbart höstväder...har just varit ute på Powerwalk nästan så att handskar behövs nu...men så härlig luft..m mm har vari i växthuset i em oxå...lyssnat på Lotta Bromé hon är så bra..lyssnar du på webbradion? Isf lyssna gärna på Lotta det är kul..

Della sa...

Oj, vad fantastiskt härligt! Splash, bara!

Lusthuset sa...

Vilken vacker bild, frisk, sval och skön. Ibland gäller det att vara snabb med avtryckaren. Ha en fin kväll eller vad det nu är för tid hos dig. Kram!

Photos by Storm sa...

Åh, är det så varmt hos dig? Trodde första att det var en staty. Bra timing/Lis

Roses and stuff sa...

En fantastisk bild! Först trodde jag att det var en staty man skymtade genom vattnet... Läckert!
Katarina

Mimo sa...

Min första tanke var en isprinsessa bakom fontänen, det ser nästan ut som någon som åker skridskor.
Läcker bild!

Ps) en sån bra lösning du hittat på kommentarer för oss som inte finns på blogger, tummen upp!
Hoppas att fler tar efter...

Annika Christensen sa...

Helt MAKALÖS bild du tagit!
Du får snart göra en bok som heter ordlös för så många ordlösa bilder har du.
Ha det gott
Annika

Moas sa...

Underbar bild.. vilken glädje man ser genom regnfontänen.. =)..

Pumita sa...

Wow, det skulle bli en kalldusch har i Bariloche... men har man badat i vak som jag ar det ju inga problem! ;)

Anonym sa...

Cara Ninni,

Kan bara instämma i lovorden. Bilden är mästerlig! Kunde tjäna som Din signatur. Spänning, rörelse, atmosfär... Bacione, Ingrid

Jah Hollis sa...

Tog han av alla kläder? :-)
Här är det, som någon redan konstaterat ovan, inte några direkta behov av att svalka sig utomhus nu. Men i dag är det i alla fall soligt.

Anna sa...

Vilken härlig & lekfylld bild.

Ursula sa...

Wow, vilken härlig bild, Ninni! :-)
Först trodde jag, liksom flera andra kommentatorer, att det kanske var en staty - desto underbarare att det var en människa som i (verkar det som) jublande glädje svalkar sig i fontänens fina droppgardiner! :-)

Bloggsvar hos mig, om att inte bli stående på ett ben: Så fort jag såg den bilden, med fågeln som ser ut att stå och balansera på ett ben, så dök orden upp i mitt huvud! :-) Har fler vykort som fått text på samma blixtsnabba sätt - men VAR har jag dem...?
Håller fullständigt med dig om att det man ångrar är de steg man inte vågade ta…

Skönt att ni fick litet svalare, och regn! :-)
Kram från ett regnigt och KALLT Skåne, med bara några få grader över noll… Jag tar gärna emot sådär 10-15 grader från dig nästa gång ni har det för varmt! ;-)

Bosse sa...

Vill man se vackra bilder så är det bara att klicka sig in hos dig. Det måste kännas fint och stimulerande med så många glada kommentarer till dina sköna bilder. Du är värd varenda en! :-)

Erik sa...

Vilken liten pärla, wow! Livslust tycker jag bilden beskriver. Tillgång till vatten och så den dansande personen, snyggt.

Lillianna sa...

Helt otroligt bra bild! Och hon dansar verkligen!

/Lillianna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...