25.11.08

Gyllene strån

8 kommentarer:

rajson sa...

Ljuvlig sommar-doftar Frösakull för mig!
Ha det gott!

Camillas Foto sa...

Härlig bild, gräs i alla de former är fint att fotografera, både att "frysa" ögonblicket och att följa med det i rörelsen. Din bild ger verkligen sommarfeeling, själv har jag fått lite julkänslor idag när jag var ute och fotograferade i snön.
Ha det bra
Camilla

Lusthuset sa...

Vilka vackra guldstrån. Jag kan riktigt se hur de rör sig i vinden....och blå himmer..Suck!
Ha en fortsatt fin vecka. Kram!

Anja sa...

Tjusigt!

mvh, Anja

Della sa...

Du gör så vackra bilder av det enklaste!

Ursula sa...

Vilken härlig bild, och vilken sommarkänsla gräaset och himlen skänker - precis vad jag längtar efter nu!
Tack för kommentaren om emigration - jo du, dina bilder och texter har sedan länge fått mig att längtande fundera över Brasilien, må du tro! Och jag funderar fortfarande, men jag har fått intrycket att det inte är så billigt att leva där. Men det är väl olika i olka delar av detta enorma land, precis som du skriver.

Jag bor gärna i någon liten stad på landsbygden, eller i en by (bara det finns el...) Skulle gärna vilja kunna bidra litet till ett bättre liv för befolkningen någonstans, särskilt utbildning för barn (och särskilt för flickor) - men jag kan ju inte portugisiska... (Men jag har ganska lätt att lära mig spräk :-)

En av mina bästa kompisar bodde i Peru i många år och arbetade för Svalorna. Finns det någon svensk hjälporganisation verksam på plats i Brasilien? Jag tar hemskt gärna emot tips på nyttiga kontakter over there!

Annars kanske jag kan bli överårig au pair i ngn svensk familj :-) Finns det många svenskar i Brasilien, förresten?

+25 grader låter härligt! Fast när ni hade +34 lät det litet i varmaste laget... (Kollar alltid väderrutan i din högerkolumn!) Har hittat Belo Horizonte på kartan - det ligger väl i den tempererade zonen av Brasilien?

Mina planer kan inte sättas i verket förrän tidigast nästa försommar, förmodligen senare. Inte årstid att sälja hus nu, och bankerna vågar ju knappt ge lån nu...

Men varje gång jag besöker din blogg längtar jag efter att få se Brasilien i Verkligheten också!

Kram och tack för kommentaren och alla underbara bilder du visar på bloggen!

Kersti sa...

Härlig bild med det blå mot det gröna. Gräs är svårt att fotografera. Jag höll på i somras en del men fick inte så många bra bilder. De gled liksom undan grässtråna så det var svårt att få till en bra skärpa just där jag ville ha den.
Snö och snö här utanför fönstret och minus 3 grader. Dunjacka och långkalsonger. Längtar till sommaren!

Marie S sa...

Men hej och hå vad trött jag blir på mig själv...skrev jag inget här ??? Var ju inne och tittade på det gyllene stråna, det vet jag.
Fin bild som vanligt och oj vad vacker maskrosen i svart o vitt är ... helt otrolig !
Ha det bra ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...