24.1.09

4th 4th


Jag blev utmanad av Akson att visa den fjärde bilden i min fjärde mapp. Jag valde att ta de mest aktuella mapparna som finns i pc:n. Jag sparar mina bilder på en extern hårddisk också och gör också en säkerhetskopia på DVD. Både hängslen och livrem alltså.
Men vis av erfarenheten när den externa hårddisken helt enkelt slutar att fungera en dag så vågar jag inte riktigt lita på enbart den. Den förra vi hade höll i tre månader!
När jag sen ringde till företaget som levererat den för att höra hur jag skulle reklamera HD:n så berättade killen som jag pratade med att de undersökte inte ens de som reklamerats. De skickade en ny direkt om garantin fortfarande gällde.

Bilden här ovan är tagen i en liten stad cirka 10 mil söder om Belo Horizonte, Congonhas. En av de gamla kolonialstäderna med statyer av en av Brasiliens mest berömda skulptörer, Aleijadinho, utanför kyrkan. Den dagen vi var där minns jag så tydligt för det var så otroligt hett. Temperaturen varierade mellan +36-38. Helst av allt ville vi bara vistas i skuggan.

2 kommentarer:

Nettan sa...

Vilka underbara bilder!!
Du får ha en skön lördag.
Kram// Nettan

Karin A sa...

Härlig bild och rolig utmaning (jag har blivit utmanad jag med)! Jag känner mig duktig som sparar över till den externa då och då men jag måste nog bränna över de bilder jag är mest rädd om... tack för påminnelsen om det!

Kram Karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...