29.1.09

Det regnar...utmärkelser och kramar.

För en tid sedan fick jag en fin utmärkelse från Italien, från Anette som har bloggen Tantiassi. Tack snälla du! Det är ju så roligt att bli uppskattad!Från Nettan kom häromdagen en kram som jag vidarebefodrar till alla som besöker min blogg! Sprid den vidare!

Idag kom två utmärkelser. En från Dahlarna. Tusen tack!!Den delar jag med mig av till alla er som brukar besöka mig här och skriver så fina kommentarer. De glädjer mig så mycket! Tack än en gång!

Idag fick jag också en utmärkelse från Helena med bloggen Pysen 73 "Your blog is Fabulous". Tack för det Helena! Det värmer ska du veta!

Med Helenas utmärkelse följer också ett en liten utmaning. Man ska lista 5 saker som man inte kan vara utan och välja vilka man ska skicka utmärkelsen vidare till. De saker som jag skulle ha svårt att klara mig utan är:
♦Familjen, min man och mina barn, släkt och vänner är naturligtvis det allra viktigaste.
♦Datorn med Internetuppkopplingen för att kunna komma i kontakt med er i Sverige, läsa nyheter, se TV, ringa med Skype, bildbehandla alla foton och såklart blogga. Ett måste när man bor så långt, långt borta...
♦Sen kommer kameran...vad gjorde jag här utan den? Att fotografera ger mig så mycket, dels att få bilder med sig härifrån som minnen men också att få använda min kreativitet.

♦Mat är också en viktig ingrediens i mitt liv. Inte bara för att överleva utan jag tycker om både att laga mat och äta mat. Att få testa nya smaker som t.ex. alla härliga frukter och grönsaker som finns här i Brasilien.
♦Böcker får bli min sista punkt. Livet skulle bli bra fattigt utan litteratur. Jag läser mycket men får ransonera mig lite eftersom våra resväskor inte rymmer så många böcker som vi egentligen vill ta med oss. Engelsk pocket finns att köpa här i Belo Horizonte, men utbudet är uruselt. Och böcker på portugisiska är alldeles för avancerade för mina ytterst begränsade kunskaper i portugisiska.

Jag brukar ha väldigt svårt att välja ut några enstaka av alla de bloggar som jag uppskattar. Men nu har jag bestämt mig för att skicka den här sista utmärkelsen, "Your blog is Fabulous", till två bloggare som är fantastiskt duktiga fotografer. De syns inte så ofta på olika temafotobloggar men publicerar massor av fina bilder på sina bloggar.

Karin

Camilla

10 kommentarer:

gitsie sa...

Ja din blogg förtjänar verkligen alla utmärkelser, här kan man ju bara frossa och njuta utav alla underbara bilder. =)

Kram

Karins fotoblogg sa...

Tack snälla Ninni, vad glad jag blir. Det känns extra roligt när det är från en sådan duktig fotograf som du! Det värmer verkligen!
Kram!!!

Pumita sa...

Håller med allihop! Din blogg är en riktig pärla!

Camillas Foto sa...

Tack kära Ninni, att få läsa så fina rader från en så duktig fotograf som du värmer lite extra i hjärtat. Jag har antagit utmaningen och skickat den vidare.
Kram
Camilla

Photos by Storm sa...

Nu får man gratulera till alla utmärkelser. Alla dina fina bilder och all information om landet långt borta är värt varenda en. Ha en bra dag/Lis

Ulrica sa...

Grattis, vad roligt, men dina fina bilder är verklgen värda all uppskattning.

Det är bara min äldsta som är född i Brasilien, hon som snart fyller elva men var tre år på bilden. Min yngsta är född i Sydafrika och har hunnit fylla sju.

Anna sa...

Ja jag är inte alls förvånad Ninni..det finns ju ingen som du..du är speciell..du har det där som jag gillar..sättet att se saker och ting på som gör att bilderna talar till mitt hjärta..grattis till alla dessa Awarder..du värd dem alla.

Bodil sa...

Hejsan!
Grattis till utmärkelser.
Vilka underbara fotografier du tar.
Underbart!
Ha en skön fredag.
Kram Bodil.

Annika Christensen sa...

Ja och det är du värd. Varenda en!
Grattis till dem.
Ha det gott
Annika

Kersti sa...

Grattis till alla utmärkelser. Du är mer än väl värd varenda en.
Den listan på fem saker jag inte kan vara utan som du gjort skulle kunna vara min. På pricken varenda punkt. Märkligt.
Vackra fönster och en väldigt fin och annorlunda kyrkbyggnad. En riktigt skön lördagkväll och kram från ett kallt och murrigt Enskede

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...