13.1.09

Hemma igen...


Hemma igen i värmen och ljuset.
Tillbakaresan gick utan problem, inga större förseningar och ett riktigt bra hotellrum i Lissabon natten mellan söndag och måndag. Jag hann med två filmer och en bok på flygresan mellan Lissabon och Belo Horizonte. Dessutom slumrade jag till en stund efter lunchen när ljuset släcktes. Men visst känner man sig lite konstig efter en sån dag...
Växterna på balkongen har fått fin omvårdnad under tiden vi varit borta till skillnad mot förra gången vi var i Sverige. De har växt mycket på en månad. Till och med makens lilla minigranatäpple lever och har frukterna kvar...

18 kommentarer:

Gunilla sa...

Hej Ninni
Vad glad jag blev att få höra från dig,
Jag förstår att sophanteringen inte är som i Sverige. Men jag skulle nog gärna byta med dig ett tag ändå. Bor ni i huset på bilden?
Fantastiskt att kunna kommunicera med dig och se dina fina bilder fast du är så långt borta. Hur länge stannar ni?

Ha en fortsatt trevlig kväll

Gunilla

Anna sa...

Men så härligt Ninni..allt som det ska då..över hela Atlanten..jepp nu vet jag vadr du är då..men det känns väääldigt långt borta..tur att vi har webben..ha det bäst..kram från Anna

Gunilla sa...

Hej Ninni

Jag ser inte min tidigare kommentar:
Men jag blev jätteglad när jag hörde från dig.
Ha det gott
Gunilla

Camillas Foto sa...

Hej!
TACK för grattishälsningen, du kan tro att jag är lycklig, mer för äran än priset men visst ska det bli kul att testa en Nikonkamera.
Vad skönt att hemresan gick bra och vilken tur att växterna togs bättre om hand denna gången.
Kram
Camilla

Anja C. Hill sa...

Från den ena verkligheten till den andra - på ett par da'r!

Skönt för mig att man inte behöver bo i Bras. för att odla granatäpplen!

mvh, Anja

della sa...

Skönt att du landat hemma safe and sound. Nu gäller väl lite tidsomställnig, men det kanske inte är så illa. Är det tre timmars diff?

Pumita sa...

Välkommen hem! :)
Det verkar smart att dela upp resan som du gjorde, den över Atlanten är ändå rätt lång. Skönt att allt gick bra! Vad läste du för bok förresten?

Monica sa...

Skönt att vara tillbaka i värmen förståss...;) Klagade just lite på det gråa vädret här hemma.
Tjingeling
Monica

Love Your Homes sa...

Happy landing, välkomna hem.

Förstår att det blev en rätt stor temperatur skillnad.

Har upplevt en 70 graders diff en gång vid ankomst i Rio, barnen var tysta som musslor i flera dagar, det hade jag aldrig trott....what a surprise.

Ha det nu så bra, vi väntar på spännande bilder.

Beijo, Ingela

Tildè sa...

Halloj igen! Skönt att din resa gick smidigt och att du är välbehållen hemma igen! Det är fantastiskt att nätet finns överallt och att man kan skrivas över så långa sträckor!!! Inte klokt igentligen!
Annars har vi ju det mest grått ch blåsigt här i sverige och vi är inte ett dugg avundsjuka på alla som har sol och värme :-)

Ha det nu så gott och sköt om dig Kramar
Tildé

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Vad skönt att resan gick bra! Och nog hade jag gärna bytt plats med dig nu. Även om jag nyss fått njuta av värme och sol, så bleknar det snabbt när man kommer hem till det mörka regniga Sthlm igen...

HelenJ sa...

Så skönt det måste vara att komma till sol och värme efter det gråa rusket här... Jag kollade var Belo Horizonte ligger, och det är ju inte alltför långt från Paraguay, som jag har bott i. Jag minns känslan när jag åkte dit, vid den här tiden på året. 50 graders temperaturskillnad på några timmar... Ha det gôtt. /Helen

rajson sa...

Vilka vackra små "äpplen!.Har haft dille på granatäpplen senaste tiden.Tycker det är så gott i sallader.Till nyår fick serverat detta till älgsteken!Mkt fin blandning.
Skönt att resan gick bra.Satt och tänkte på dig idag när det blåste och regnade som värst!
Njut nu ordentligt för oss andra med!

Lusthuset sa...

Vad härligt det låter. Skönt att vara framme, så är det alltid tycker jag. Måste kännas konstigt med den stora växlingen. Hoppas att ni har det bra.....och tänk på oss som går här under den grå disktrasan. Kram!!

Nässelblom och choklad sa...

Härligt att vara hemma igen även om det säkert också var härligt att vara hemma här. Vad förvirrande det måste bli att ha två platser som är hemma, men också väldigt härligt. Det bästa av två världar. Vad bra att växterna blivit väl omhändertagna!

anna of sweden sa...

Åh, en hotellnatt i Lissabon?
DET vill jag också ha nu! :)
Eller några stycken faktiskt.

Annika Christensen sa...

Härligt att vara i värme igen.
Vilka fina bilder det värmer verkligen att se.
Gult och blått till 100%
Ha det gott
annika

morsdeka sa...

Skönt att läsa att resan hem gick bra. Nu ser jag fram emot alla nya härliga bilder i din blogg framöver. KRAMEN!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...