17.2.09

Sol


Sol igen...efter allt regnande som varit de sista veckorna känns det skönt att få se en klarblå himmel.
Vi har tagit det första steget mot "hösten". Skolorna har börjat och vi fick vintertid igen i helgen. Nu skiljer det fyra timmar mellan Belo Horizonte och Sverige.
Hösten här innebär att regnperioden upphör. Temperaturen dagtid brukar hålla sig runt +25 och nätterna kan bli lite svalare, ca +18. Vi får se solen oftare än på sommaren...med andra ord en behaglig tid.

11 kommentarer:

Pumita sa...

+18 grader låter helt OK för mig! Har ni samma tid i hela landet? När jag var i Argentina gick halva landet över till sommartid och det var inte så populärt.

Gärdsmygen sa...

Låter härligt!

HelenJ sa...

Hösten verkar ju helt ok... Perfekt klimat! =)
Men hur blir vintern sen? Jag kommer ihåg att jag aldrig frusit så mycket i hela mitt liv som vintern i Paraguay - jag hade fem lager kläder på mig och skakade ändå av köld - i +10 grader. Men det var väl luftfuktigheten. Mina vänner trodde jag var knäpp - jag kom ju från kalla Sverige och borde vara van. =)

Love Your Homes sa...

Vad jag gillar brevlådan!

Titta in på Ana Beleza's senaste inlägg idag och du får lite härlig gammal brassemusik genom YOUTUBE.....still going strong från 1937...Carinhoso.

Abraco Ia

Ulrica sa...

Låter det och ser härligt ut. Sol det saknar vi verkligen här hemma i Svedala. Skönt att få njuta lite genom dina foton.

Anna sa...

Men va..hur kan en höst vara så då..vi har ju minus tio varje dag här nu..va..Ninni...typ lite orättvist...så läckra bilder igen..mmm dom njuter jag av...synar minsta detalj..ok..jag unnar dig det härliga klimatet..bara för att du låter mig njuta så pass..

Lusthuset sa...

...börja närma sig hösten...och vintertid så konstigt det låter när man sitter här och bara LÄÄÄNGTAR efter våren och sommartid. Låter som en behaglig temperatur tycker jag. Ha en skön kväll eller vad det nu är hos dig. Kram!!

micke bergling sa...

Hej! klimaten du beskriver låter ju hur bra som helst! det gillade jag att läsa om.. för hos mig så är det ju långt kvar till att vi får så behagligt hos oss. Det som slår mig, när jag sitter och njuter av dina foton. är ljuset! så vackert... hoppas att du får många härliga dagar i solen.....

Camillas Foto sa...

Hej!
Vad vackra bilder!
Hösten låter som en skön tid, nästan som svensk sommar när den är som bäst.
Ha det bra
Camilla

morsdeka sa...

Åh, så soligt och vackert! Jag längtar verkligen efter våren nu. Så avundsjuk jag är på er. KRAMEN!

anna of sweden sa...

Correio ...
Får mig att sakna Portgual! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...