4.3.09

Ordlös Onsdag - Som i en dröm...


Aksons Ordlös Onsdag finns här

27 kommentarer:

Pumita sa...

Åh, vilken utsikt! Boken är nästan onödig. ;) Svårt att se hur nära bergen är egentligen men det känns nästan som att det går att röra dem. Kul spegling i glasdörren!

Marie sa...

Ja det såg underbart ut och ligga där med en sån vacker utsikt, makalös helt klart. Boken känns önödig men visst är det en skön avkoppling. Tycker om speglingen i fönstret jag med. Mvh Marie

Marie Höglund sa...

Som i en dröm så här på onsdagsmorgonen...........att få ligga där i stolen och slappa och njuta av den vackra utsikten och värmen :-) Kramen.

sinneskatten sa...

Så rofyllt och den solen mmmmm

Anette sa...

En underbar dröm! Fattas bara en färggrann paraplydrink på bordet;-) (ja, den kan vara alkoholfri!) /Anette

annette sa...

Hm, där skulle jag väldigt gärna sitta, tror inte jag skulle behöva någon bok, utsikten skulle vara tillräcklig, älskar ju "berg", så skönt ljus i bilden, ger oxå en känsla av total avkoppling.

Ha en bra dag!

annette

pudelflicka sa...

Ja det här kändes skönt! Att bara sitta och njuta av livet.
Kram Hedvig

Trebarnsmamman sa...

Men åhhh lite som och lite semester skulle inte sitta fel!

Jenny sa...

Vilken fantastisk utsikt. Bergen inbjuder till att drömma sig bort.

Veronica sa...

Wow, det där såg ju hur underbart ut som helst! Längtar efter en stressfri vardag!! Kunna sätta sig om inte annat och läsa en bok.
Men det är väl något jag får göra när jag blir pansionär eller vinner en massa pengar.
Ha det gott!!

foto CHIP sa...

Vilken rofylld bild! Jag känner solens värme och drömmer ...

Karin sa...

Som en dröm är det verkligen. Där vill jag sitta nu och titta på usikten och låta solen värma mig.

Anonym sa...

Cara,

Jag latsas att det ar jag. Underbart att fa sla sig ned i (nastan) skugga, lasa ett kapitel, lata blicken vandra, dromma. Gillar shakerbordet. Saknas bara ett glas och en karaff svalkande istea. Skuggbilden i dorren forhojer njutningen. Ha det gott, dar Du ligger... Bacione, Ingrid

Kerstin sa...

Här är ord verkligen överflödiga. Vilken fantastisk utsikt och lika fantastisk bild. Gillar ljuset, skuggorna och speglingen i fönstret. :)
Ha en härlig dag.

Vita Stunder sa...

Vilken underbar utsikt! Jag undrar som Pumita, hur nära bergen egentligen är - för de ser som sagt ut som det går att röra vid dem :)

Och speglingen i dörren är underbar!

Ha en fin dag!
Anna

Ninni sa...

Bilden är tagen på ett litet hotell på ön Tilos strax norr om Rhodos, Grekland. Staden/byn ligger i en hästskoformad, skyddad hamn så bergen på andra sidan är inte så långt borta. Vi brukade promenera till den andra udden.
Tilos var då en underbar ö när vi var där 2006. Liten och fridfull. Jag hoppas den fortsätter vara det för jag skulle mycket väl kunna tänka mig att besöka den igen.

Love Your Homes sa...

Oi Ninni,
att du inte låg i BH anade jag nästan, men ser mycket avkopplande ut.
Undrar jag om inte grekiska ö-världen kommer att invaderas nu igen efter Mamma Mia filmen.
Åker ni igen?...

Grande abraco,
Ia

Kadermo sa...

Semester på varmare breddgrader - ja det är drömmen...

Veronica sa...

Vilket drömställe! Dit skulle jag vilja åka :) Ser att det är taget på Rhodos och där har jag inte varit än, vilket tips :)

Ha en fin dag!

Ninni sa...

Veronica:
Fotot är taget på Tilos som är en mycket mindre och lugnare ö än Rhodos. Men man åker båt från Rhodos för att komma dit.

rajson sa...

Jag kan känna värmen!
Det känns som en evighet dit, men vips-så är vi där!Ljuvligt foto!
Ang. ramslöken: Visst blommar den hos mig!Uppe på Kinnekulle är Munkängarna(Norra delen-nära Hällekis) helt underbara i slutet av maj.Tänk dig en vitsippe lik matta men ca30-40cm höga vippor med 5-7cm stora vita lökblomsbollar som vippar i vinden.Bladen är ung som liljekonvaljens med större.hela skogen doftar lök långt innan blommorna slår ut.Det är magiskt!
Dikeskanten längs delar av vägarna i skogen är tjocka av denna vita blomma.HAr du tid och besöka Kinnekulle någon gång i framtiden i maj får du inte missa detta!

Baronessan sa...

Ser härligt ut. Vem vill inte sitta där?

Solvarm sa...

Hej!

Ja detta är verkligen en skön dröm, är det så du tillbringar dina dagar? :)

Jättefin bild.

Må gott önskar Irene

Photos by Storm sa...

Oj, där skulle jag passa perfekt, med en bok i handen och totalt avslappnad. Livskvalite/ Lis

Ninnie sa...

Å, en dröm, verkligen...Grekland är så underbart, längtar dit...Det ser helt ljuvligt ut att sitta där i solen med en bra bok, andlöst vacker utsikt och ha semester...!

Ulrica sa...

Ser härligt ut. Avkopplande och mysigt. Varmt och sommarlikt. Gillar spegligen i dörren som ger bilden en extra dimension.

Erik sa...

Ser inbjudande ut. Tror jag skulle vilja rita/måla om jag var där ;-) Eller fotografera... Inget som direkt skvallrar att vi är på en grekisk ö. Vitkalkade balkongmurar finns till exempel i Tunisien... Ser inte bara inbjudande ut, ser väldigt avkopplande ut också. Verkligen inte fel på en semester! Tack för dina kommentarer :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...