27.3.09

Trevlig Helg!


Jag vill bara önska er alla en trevlig helg och passa på att tacka för alla gulliga och omtänksamma kommentarer jag fått under veckan! Tusen tack!
Som ni ser är färgerna lite ljusare idag...vi kommer nog snart på någon lösning;)
Utomhus är det grått och regntungt och ovanligt kyligt för årstiden. Men tillräckligt varmt för en svensk även om fleecetröjan har varit på de senaste dagarna, morgon och kväll. Men det är vi ju vana vid...

20 kommentarer:

pudelflicka sa...

Vilken bild !
Älskar känslan du har fått fram i den här bilden.
Just nu jobbar jag och städar i källaren då jag ska göra om min målarstudio till gymnastikstudio. Hon som jag går och tränar hos tre gångar i veckan ska hyra min lokal och då måste jag göra om en del. Kommer att ha mitt fotostudio i den ena änden av rummet och sätta gardiner framför.
Önskar dig också en skön helg! Kram Hedvig

Gunilla sa...

Vilken ljuvlig bild på denna blomma det känns som att jag kan ta i den. Fluffigt och mjukt.

Ha en jättefin helg

Gunilla

Pumita sa...

Skönt att det "lättar" lite! Har tänkt mycket på dig. Önskar dig en fin helg! :)

P.S. Jag skulle gärna byta ut svensk vinter mot brasiliansk regn och kyla.

Pumita sa...

Kul att du också skyltar med Ad-Free Blog! :)

Anonym sa...

Önskar även dig trevlig helg och tackar för bildtitten!
/Janne

Anna tassar in.. sa...

Hej Ninni..du jag har nu scrollat och njutit som alltid när jag kommer hit..du är bäst så är det..du ett bevis på detta kommer här..jag har en jobbarkompis som just uptäckt din blogg via min länk.Hon kom idag helt saligt glad och sa följande: Anna du den där bloggen ja hon som bor i Brasilien..himmel vilken blogg..jag har aldrig sett något så underbart sa hon hela hon lyste som en sol när hon lyriskt berättade om hur hon igår vandrat runt här..mmmm så är det Ninni..sträck på dig du är en guldgruva för oss livsnjutare.

Du fåglarna är som tokiga här idag..det droppar det är vår på väg..man blir lycklig..det är fredag..det är dags för en isdrink..vad hette den nu då..please tell me..så ska jag minsann spara det namnet sedan jag lovar..mmm Ninni jag hade mycket att säga idag du..men du det är för att jag är så glad i dig. Men det är det många som är..det ser jag ju på kommentarerna..mmmm Ninni kram på dig från Anna..och du..det är en varm kram det..bara så du vet..:)

Camilla Alvén sa...

Vackert Ninni!
Här regnar det idag men det gör inte så mycket för jag fastnade i köket med att fotografera droppar.
Hoppas att du får en riktigt skön helg
Kram

anemonen sa...

Herre du min skapare vilken bild. Jag riktigt storknade av skönheten. Proffsigt gjort. Trevlig helg.

Anonym sa...

Jag hoppas att det verkligen ljusnar för dig. Ofta kan förändringar leda till bra saker. men det är alltid lättare om man har fått bestämma själv. Bilden är som vanligt underbar. Här känns allt fortfarande mest brungrått även om krokusar och snödroppar blommar för fullt. Men vi går mot ljusare tider trots kriser och katastrofer. Jag tror att det finns något bra där bakom nästa krök även för dig. Kram

Monica sa...

Mmmmmm..njuter av din Vackra bild!
Får mig att längta efter sommar och blommande rabatter.....Sista dagarna har et varit riktigt aprilväder här. Solen skiner och det regnar eller snöar om vartannat. Man blir inte riktigtklok på vädret :)
Tjingeling
Monica

Anna tassar in.. sa...

Caipirinha..aha ingen sådan ikväll då..men du..jag bubblar lite här..mmm jag är lite tokig i just bubbelvin ha ha..jag är lite tokig överhuvudtaget..men det vet ju alla..
mmmm så är det bara..

Photos by Storm sa...

Verkligen härliga färgtoner. Skulle gärna ställa en hel bukett med såna blommor på mitt bord. Du kanske kan komma förbi med en??? Snart kanske vi har varmare hos oss än hos dig. Nu är det plötsligt 7 plusgrader här. Ha en skön helg/kram

annette sa...

Klart annan ton i bilden jämfört med måndagen;)
Underbar bild att sluta veckan med, och säkert hittar Ni en lösning på något sätt!

Här vräker det ned snönblandat regn just nu, så en fleectröja i Brasilien skulle jag gärna byta ut det här vädret emot!

Ha nu en skön helg!

Kram //annette

Susanne sa...

Ljuvligt skir och romantisk bild. Så vackert! Känns som om våra årstider möts här när vi väntar in våren och ni hösten...
Kram

Ninnie sa...

En vacker bild, ljus och glad! Hoppas det ordnar sig till det bästa för dig när du kommer hem till Sverige igen. Passa på att njuta av den sista tiden i vackra Brasilien! (När blir det hemresa?)
Ha en underbar helg, önskar Ninnie.

Karin sa...

Vackert Ninni, härligt ljus och mjukhet! Måset ha läst slarvigt tidigare i veckan. Så trist med beskedet från din arbetsgivare, jag hoppas dock att det kan vändas till något positivt på sikt!

Hoppas också att solen återvänder till er! Ha en trevlig helg!

Kram Karin

Anonym sa...

Underbar bild.... passar perfekt en mulen och ruggig fredagskväll :) Ha en trevlig helg själv, må så gott =)

Ulrica sa...

Hur ska jag kunna skriva något annorlunda än alla andra - bilden är vacker, ljuset är underbart. Vilken underbar slut på fredagen att få denna vackra trevlig helg-hälsning.

Tack! Och en underbar helg till dig också.

Olga T sa...

Vilka färger! Avkopplande att njuta av en fredagskväll! Skön helg önskas dej!

Lusthuset sa...

Vilken underbar bild, blommans kronblad är som frasiga sidenunderkjolar..*hi,hi* som man kan få till det. Vackert var det i alla fall...som vanligt. Tråkigt att det kärvar på jobbfronten...hoppas att det löser sig. Jag tycker tonen på fotot verkar hoppingivande. Ha det bra kära Ninni. Kramar!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...