30.4.09

Månadsbilden - April


Tänk att en månad kan gå så fort...Men nu var jag förberedd och passade på att ta bilden i söndags eftermiddag.
På köpet fick jag då en bild till min andra blogg, 365 dagar. Se här. Då ser ni baren Assacabrassa som ligger till vänster i bilden här ovan, bakom den vita polisbilen.
Vanligtvis är söndagar lugna dagar här i vår stadsdel men nu var det full fart på grund av matchen mellan Cruzeiros och Atletico, de två fotbollslagen från Belo Horizonte.
Kanske var det därför som polisbilen också stod där...för att se att allt gick lugnt tillväga eller kanske för att få en se en skymt av matchen på storbildsTVn på baren.
Några större förändringar har inte skett sedan bilden i mars. Vädermässigt så har regnandet avtagit och solen skiner nästan varje dag. Man blir förvånad om den inte gör det.
Här i stan är det fortfarande varmt på kvällarna, medan det kan kännas lite kyligt på morgonen. På dagen är det ca +28-29 grader och nattetid 17-18. Så nu blir det frukost inomhus när vi stiger upp tidigt.
Hos Camilla finns flera deltagare som presenterar Månadsbilder från sina hemtrakter.
Hoppas ni får en skön Valborg och en helg med vackert väder!

14 kommentarer:

Anja sa...

Roligt att få "resa" lite på din bekostnad!

mvh, Anja

Photos by Storm sa...

Äta frukost inne med dom temperaturerna, hmmm. Här beter vi oss som om det vore sommar i temperaturer mellan 10-18 grader just nu. Tänk vilken skillnad. Här är i alla fall så otroligt vackert just nu som du säkert förstår. Allt börjar grönska och det är svårt att hänga med. Nu är jag ledig i tre hela dagar och det ska bli så ljuvligt. Hoppas du får en skön helg/kram Lis

Chesney sa...

Super street scene - love those trees hovering over the street!

Ulla sa...

Önskar dig en skön Valborg, fast ni kanske inte firar det där i Brasilien.
Vi har nästan samma temperatur här idag som ni har, 25 grader visade termometern förut :)Men det blir nog inte så långvarigt.
Ha det så gott!
Kram Ulla

Tant Brun sa...

Önskar dig en skön valborg och första maj. En härlig bild igen
Kramar Bibban

Anna sa...

Ja men du..det är ju härligt med samma bild så här..Ninni..det är guldläge här..typ 22 gr..sommar..grillen är igång..vinet är franskt..importerat av Anna..familjen är stor..maten är typ..välgjord..vad säger du..guld säger jag..massor av kramar till dig från Anna...massor..

sinneskatten sa...

Kul att se att det skiljer lite.
Vackert och lummigt!

Nattsyrran sa...

Här har vi stora tempvariationer så fort solen går och nattar. Då blir det verkligen bra kyligt om nästippen vill jag lova. Men dagtid har vi det så skönt i vårsolens glans. Må Gott =)

Lusthuset sa...

Otroligt vilken LITEN skillnad det är. Det är väl det som är det bästa med vårt klimat här uppe att det är så stora skillnader månad för månad. Ha en skön Valborg du med om man nu firar det hos dig?? Här är det eldningsförbud p.g.a torkan så inga brasor i år. Kramar!!

Karin A sa...

Det är intressant att det är så stor skillnad för oss och så liten skillnad hos dig! Den här lugna bilden gillar jag. :) Ha en skön Valborg och helg så småningom! Kram Karin

Della sa...

Man får väl lite annan inställning till det där med temperatur när man är bort från "det vanliga" så länge. Kyligt på morgonen när det är 17-18 på natten... Nja, jag skulle gärna ta en sån där kylig morgon just nu. Här var det 7 grader nyss. Fast solen skiner, och det är inte dumt.

Karin sa...

Vad härligt det låter med temperaturerna. De där kyliga nätterna låter som en vanlig svensk sommardag ;-).
Lite skillnad är det ändå på dina bilder tycker jag, men det kan ju vara att ljuset ligger lite olika. Men det är himla kul att följa din lilla gata där det verkar hända mycket spännande. / Kram

Nettan sa...

Det är ju inte SÅ stor skillnad på dina bilder.
Du har ju gönskan och sol hela tiden tycker jag.

Tycker att det är kul att besöka din fina blogg, med alla fina bilder på dina blommor o.s.v.

Ha det så gott // Nettan

Camillas Foto sa...

Det blir inte så stor skillnad hos dig annat än på trafiken, vilket klimat du bor i!!!
Ha det bra
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...