21.6.09

Rutor


Dagen har ägnats åt trädgårdsarbete. Det blev inte så mycket tid över att leta rutiga motiv så därför är mina bilder från växthuset i trädgården.
På första bilden ses min rutiga zinkbyrå där jag har lite av varje som man kan behöva när man ska arbeta i växthuset.
Bilden i mitten visar den trampan på det gamla symaskinsunderredet som jag ska ha som bord i växthuset. Golvet är ju också rutmönstrat.
Sista bilden är tagen rakt ut genom växthusrutan. Där syns de rutiga stenplattorna och till höger den rutiga, röda spaljen där kiwin klättrar.
Här finns flera rutiga bidrag i Fototriss

19 kommentarer:

Nettan sa...

Härliga bilder alla dina!
Kan inte välja ut någon av dom.
Dom är lika fina alla.

Ha det så gott // Nettan

Lusthuset sa...

Härliga, nära rutor hos dig också. Så mycket fint det finns alldeles omkring en om man bara tittar ordentligt. Mittbilden var jättefin...lisom de andra...NEJ jag kan inte välja. Ha en bra vecka. Kram!!

Moa sa...

Härliga foton.. man behöver faktiskt inte gå så långt oftast för att hitta motiv.. En sån där zinksak är läcker skulle jag gärna ha en.. mycket praktiskt. Kiwi.. blir den stor här i sverige, ja upp då till göteborgstrakten, har fått en liten stickling i år. Mina rutor.. du undrade.. Ja jag har gjutit dem själv vilket är jättekul.. Kul att du gillade dem. Ha det gott/Moa

Fia sa...

Jag blev väldigt förtjust i din lilla byrå. Den verkar vara alldeles lagom för att fungera som förvaringsplats för alla småprylar som annars har en förmåga att hamna på fel ställe.

annette sa...

Har Du klarat Dej utan rgen idag!?
Nu förstår jag att Du har massor att göra om Din trädgård stått oskött hela våren, verkar vara ganska så stor;)
Och Dina rutiga val tycker jag mkt om, zinkbyrån var ju ursnygg, skulle jag vilja ha, så smart att fota symaskinsunderredet på plattorna, blev effektfullt och sist men inte mist den röda spaljen med Kiwi, blir nog som så ofta med lite exotiska frukter som växer i Sverige lite mindre men otroligt söta och goda!
Du sover nog gott inatt efter dagens arbete;)

Kramar!

annette

Gärdsmygen sa...

Det här var snyggt! Vilken trädgård du har!

Kerstin sa...

Vilka underbara bilder och vackra rutor. Mittenbilden tilltalar mig verkligen. :)Så snyggt med trampan som man ser stenplattorna genom. Men den lilla byrån var också fin och stolen i den sista bilden - fantastiskt fin.
Summa summarum - snyggt så in i baljan. ;)
Ha det gott.

Susanne sa...

Din rutiga zinkbyrå tycker jag bäst om. Fast din symaskinstrampa är också fin.

Lotta 8`) sa...

Trevliga rutor du har med i temat :) Jag klurade lite på att gå med i temat men uppdaterade lite annat istället :) Ni ser ut att ha en stor trädgård här hemma, och ett växthus! Nu blir jag ju genast nyfiken :) Kan du inte visa mer? Härliga bilder har jag njutit av när jag läser ikapp mig lite, tror mig ana att du gillar att vara hemma nu över sommaren :) Ha det så gott, =)

Pialotta sa...

Rutiga zinkbyrån gillar jag.. så stolen är så fin i sig.. Trevlig triss du fixade till trots trädgårdsarbete:-)

Chesney sa...

Your boxes is wonderful, but your chair is incredible! Really nice pictures!

Jah Hollis sa...

Det blev ju en riktigt fin triss, trots dina förbehåll. :-)

Erik "Semlan" sa...

Rätt stramt och snyggt hållen triss. (Min spretar friskt) Så skönt, om det regnar kan du ju alltid "gömma" dig inne i växthuset. Tror jag får skaffa ett växthus på landet. Fast då skulle väl rutorna bli krossade av några företagsamma ynglingar (när man inte är där)...?! Alla tre har kvalitéer i mina ögon, men jag har svårt i valet av favorit, mellan foto två och tre. Måste jag välja så blir det nog fottrampan till symaskinen. Stengolvet, slitna gjutjärnstrampan och den fina skuggan. Vackert! Alltid en fröjd att titta in på din blogg Ninni och njuta av bilderna en stund :-)

Cecilia sa...

Tjusiga rutiga bilder från din trädgård!

Jag undrar om du har flera kiwiplantor eller bara en. Jag har för mig att jag läst att de inte är självfertila men? Jag skaffade ju just nu en persikaplanta så jag får väl hålla mig lugn ett tag - men kiwi är ju också smaskens!

Photos by Storm sa...

Vilka härliga trädgårdsbilder. Snygg förvaring/Lis

Amanda sa...

Att vara fyrkantig är något negativt. Men rutor även om de är kvadratiska så är de vackra. Du visar olika slags rutiga mönster och funtioner. En bra triss och fina foton som alltid. /Amanda

Anonym sa...

Jättefint ljus i mittenbilden!

cecber sa...

Fina bilder, jag gillar mittenbilden med skuggan bäst! Mest liv i den :0)

Anna sa...

Kollar bara om det går att kommentera det här inlägget..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...