12.6.09

Veckans fönster - Instängt


Vi kom hem till Sverige igår kväll och jag är lite vilsen på dagar efter ett dygn på planet. Av en slump upptäckte jag att det är faktiskt är fredag idag och dags för Veckans fönster.
Så den här veckans fönster hämtar jag från arkivet. Bilden är tagen hemma hos en av våra brasilianska vänner. Hans föräldrar har ett sommarställe som ligger ett par mil från Belo Horizonte och det här fönstret är fotograferat där. Ett helt underbart gammalt hus med en enorm trädgård med en massa spännande frukter och bär.
Flera deltagare i Veckans fönster hittar du hos Susanne.

10 kommentarer:

Kersti sa...

Det väcker min nyfikenhet. Jag får lust att titta in genom det för att se vad som döljer sig där.

lairama sa...

Så fina fönster.
Och vilket vackert tak!!!!
Jag är taknörd och föll pladask när jag såg de slitna annorlunda formade takpannorna hos dig.

Ha en trevlig helg.

Susanne sa...

Välkommen till regniga Sverige! En viss skillnad mot Brasilien antar jag. Hoppas du snart får tidsinställningen att bli rätt.

Som vanligt ett vackert foto! :)

Visst är det vanligare i t.ex. Latinamerika att man sätter galler på fönstren, men mitt fönster är faktiskt från en villa i närheten av där jag bor. Blev själv lite förvånad när jag såg det och därför fotograferade det.

annette sa...

Så trevligt att Du kom på att det var fredag idag och veckans fönster, tar väl minst ett par dagar att komma in i en vettigt rythm efter flygresa och tidsförskjutning.
Men ett underbart fönster bjuder Du oss på i alla fall. så snyggt smide, nästan lite rostigt, inramat an vackra gamla fönsterluckor och så vackert tegel som ligger på taket.
Ha det nu gott där "hemma"

Kramen //annette

Cecilia sa...

Välkommen till Sverige - och nästan typiskt svenskt midsommarväder, regn regn. Men det blir nog bättre snart (jag är typisk optimist)!

Huset med fönstret som du visar verkar vara riktigt mysigt!

Chesney sa...

What a lovely window, makes me wonder what the rest of the house looks like!

Love Your Homes sa...

Oi Ninni,
nu är det inte fönstret jag fastnar för utan det underbara teglet med dess konstruktion! Tack.

Abraco,
Ingela

christina sa...

Välkommen till Sverige och vilken fin bloggdesign du har!! Ditt fönster är verkligen jätte fint! Ska passa på att fota på Cypern för kommande utmaningar.Ha det gott! / Christina

Amanda sa...

Vacker hus med fösterluckorna på sniskan. Verkligen gallerförsedda fönster. Där skulle jag nästan få panik om jag skulle övernatta. Jag vill inte känna mig instängd. /Amanda

christina sa...

Välkommen till Sverige och din design på bloggen är underbar. Dina bilder är som vanligt helt i min smak. Fönstret är så snyggt! Sk samla objekt på Cypern inför kommande utmaningar! ha det gott! /christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...