13.9.09

Paus


Vi tar bussen norrut till Lissabon i morgon bitti och stannar där ett par dagar innan vi flyger hemåt på onsdag. Därför blir det en kortare paus i bloggandet...tror jag.
Bilden ovan är tagen i Burgau, en fin liten by som ligger 1o kilometer väster om Lagos.

26 kommentarer:

Pchełka sa...

JESUS! LOVELY!!:)

annette sa...

Vilken härlig bild med dom fint rappade vita husen i kontrast till den ngt slitna gatan, fast jag undrar hur det är att gå ner för det som ser ut som en backe i högerkant, ser ut att stupa rätt så brant neråt.
Aha, nu blir det Lissabon, förstår att Du bl.a kommer att söka Dej till gamla delen där Du ju hittade så fina hus och annat när Ni övernattade där senast.
Ta det Du lugnt med 365, när Du kommer hem och får gå igenom Dina bilder i lugn och ro från bl.a den här tiden i Portugal så kommer Du ha massor av bilder till olika teman.

Ha nu en bra bussresa imorgon och sedan ett par toppendagar i Lissabon!

Kramar!

annette

Chesney sa...

I dread you going home, I have enjoyed my virtual vacation more than you have known!! This is just beautiful, you have shown us some of the most beautiful spots - I think you need to make a photo book w/ all your shots!

anna of sweden sa...

Lycka till med hemkomsten!

Hoppas att du visar några bilder från "min hemstad" Lisboa sedan!

Anna sa...

Men så trevligt kanske tar du den gamla spårvagnen på de kuperade gatorna i Lisboa..

Det är ju så trevligt där med alla caféerna och kontrasterna mellan nytt o gammalt..

Kanske knallar du upp på Castelo..mmm det tror jag..ha det bäst..

Anonym sa...

Cara Ninni,

Ummmmm! Vitt mot kristallblatt. Starka kontraster. Reliefmonster. Dar kan jag tanka mig ett seconda casa. Vackert, stilla, estetiskt! Buon viaggio, cara! Bacione, Ingrid

Gärdsmygen sa...

Så vacker och vilka härliga skuggor det blivit på muren. Välkommen till Sverige igen! Ses!

Desiree sa...

Ha det bra och njut av Lissabon. Jag njuter som alltid igen av dina vackra foton så länge.

Nattsyrran sa...

Det här är bara så vackert och SÅ osvenskt. Påminner om semester, sol, värme, kulturvandringar, god mat, god dricka, bad och en massa annat som förgyller livet. Må gott!!! Kram

gert sa...

Hej!
Gillar skuggan på väggen, påminner om en drake, ser framemot bilder från Lissabon, de dem har, har de i Lissabon, eller hur var det?
Ha de gött hälsar gert.

Veronica sa...

Å, jag blir så glad av att titta in här. Har haft lite blogguppehåll men nu kikar jag in här hos dig. Älskar dina bilder man blir på så bra humör. Ha nu en trevlig semester så skrives vi senare =)

Cecilia sa...

Tycker om vitt! Ha en bra dag!

Karins fotoblogg sa...

Snyggt ljus! Mycket vackert Ninni!

Kram

Cecilia Artista sa...

Härlig bild med vita hus mot blå himmel. Påminner mycket om Andalusien! Hoppas du fick en trevlig tid i vackra Lagos. Och en tripp till Lissabon är ju inte fel. Vi funderar också på att åka dit lite senare. Jag får önska en trevlig hemresa till Sverige sen!/Kram Cecilia

Annika Christensen sa...

Hoppas att resan går bra.
Jag kom på att om du är hemma i Sverige till våren kanske du kan komma till trädgårdsmässan i Stockholm?
Ha det gott
Annika

Karin A sa...

Ljuvlig bild! Passa på att njuta av de sista dagarna innan hemfärd och fota så att vi får resa bort lite sedan. Kram Karin

Pysen73 sa...

Så mysigt det ser ut!
Ha det så trevligt i Lissabon!

Photos by Storm sa...

Vilken härlig semester ni verkar ha i Portugal.Vill passa på att önska dig välkommen hem/kram Lis

Camillas Foto sa...

Underbart vackra bilder från Portugal.
Ha en trevlig resa hem
Kram

Monica sa...

Vad spännande det ser ut i den gränden :) Önskar dig en fortsatt trevlig semester.
Tjingeling
Monica

annette sa...

Vill önska Dej en bra resa hem till Sverige imorgon, hoppas Ni möts av det fantastiskt vackra höstväder vi haft nu under några dagar!

Kram //annette

Kersti sa...

Välkomna hem till Sverige. Det vackra höstvädret håller i sig även om det blir lite kallare för var dag. I solen finns det fortfarande lite värme. Och sol har vi haft gott om senaste tiden.

liz sa...

Hej!

Ser att du har ett favoritland att fota i precis som jag.. mitt är dock inte brasilien utan marocko. Kommer hem med tusenvis av bilder varje gång.

Har dock märkt att det är många som inte får chansen att synas och har nu, precis som du, skapat mig en fotoblogg för att få lite kommentarer :-)

Så först och främst så vill jag ge dig ros för dina fina bilder, härliga färger och fina komponeringar.. jag ska ta mig tid att gå igenom bilderna mer nogrant när tillfälle ges.

Och så skulle jag vilja fråga vad det är för mall du använt på blogspot.. för dina bilder är så stora och fina, mina är pyttesmå :-(

Tacksam för svar!
Liz

Liz sa...

Hej!
Tack för svar, jag ska se till att pilla i html så fort jag får tid över .. kan ju inte ha en fotoblogg med bilder stora som ett frimärke :-)

Min mamma är från marocko, pappa är svensk. Så jag tillbringar mycket tid där nere... har lixom upptäckt det på nytt sedan jag upptäckte kameran.

Fast å andra sidan har jag nog återuptäckt det mesta sedan canon flyttade in hos mig :-)

gitsie sa...

Hoppas att ni hade en trevlig resa. :) Kram

Marianne sa...

Nu var det mycket jag har missat! Så ni är hemma igen nu, alltså? Åh, hoppas att ni inte längtar tillbaka alltför mycket och att ni ska trivas permanent hemma i Sverige igen. LYCKA TILL!

Nu fick jag många vackra foton att titta på på en gång.

Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...