3.1.10

Ännu mera vitt......och lite falurött. Dagsfärska bilder från vårt fina friluftsområde strax utanför stan. Vi gick en promenad runt den lilla sjön på min sista lediga dag. Imorgon väntar jobbet igen.

18 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Och som alltid ler jag och känner en känsla av lycka...som om jag kan knalla rakt in här och gå med dig..

Dina bilder är ju så maffiga..jag vet ingen annan som har sådan bredd i bilderna både motivmässigt och storleksmässigt..

Mmmm imorgon kör vi Ninni..vardagen börjar igen..men du det har varit en makalöst härlig jul & nyår..vintrig vit och mmm så pass skön..

pudelflicka sa...

Vilka vackra bilder!
Ja nu börjar verkligheten igen!
Kram Hedvig

Kerstin sa...

Så vackra bilder. Du har en rätt vacker omgivning, eller hur?
Gärdsgården är ju makalöst fin i vinterskrud.
Ha en fin måndag.

Anonym sa...

I thought about going for a snow walk, but it is 6 below 0 and the cold is going right through my bones..I opted for the fireplace LOL

You images almost made me wish I went for that walk, all are gorgeous!

andré sa...

Väldigt charmiga bilder, det där! God fortsättning.

gitsie sa...

Underbara bilder, som vanligt. Fast nu längtar jag efter sol, värme och några vårtecken...fast jag får nog vänta ett tag till. ;)
Kram

Karin sa...

Undrar om inte du har liiite mer snö än vad vi har. Det är bara att njuta så länge det varar. Jättefina snöiga bilder. Gillar speciellt den första med de svarta grenarna mot den vita snön. / Karin

Anonym sa...

Cara Ninni,

En blinkning... och Du har fangat nagra stamningsfulla exteriorer igen. Du och Din kamera. Ett "radarpar". Nar kommer Din "Sverigebok"? Jag ar helt fangad av stamningar och motiv. De borde publiceras!!!
Har vaknade vi till snoglogg, som overgatt i duggregn. Du skulle sakert ha hittat spannande motiv i gradasket, dar vi andra blint gar forbi. Bacione, Ingrid i Umbrien

Desiree sa...

Otroligt vackra bilder. Nog är det vackert just nu i Sverige med allt det vita och även istapparna. Men rejält kallt. Jag hoppas att du har haft en bra jul och även ett fint nyårsfirande och fått en bra start på 2010. På onsdag far vi tillbaka mot sydligare bredgrader igen. Jag ska passa på att njuta av det jag har därborta sista tiden. Inser mer och mer att det faktiskt kommer att finnas en hel del jag kommer att sakna då vi flyttar tillbaka hit någon gång under sommaren som vi tror att det blir. Ha det bra och sköt om dig. Fortsätt ta underbara bilder som man får njuta av.

Kram

Anonym sa...

Oj, vad underbart! Jag saknar snö otroligt mycket, inte bara för att finnas i, men för att fotografera!

annette sa...

Underbart område Ni har där, både vacker natur där det oxå finns vatten och falurött,om jag skall se ngt positivt med kylan i år så är det att snön är vackert vit och inte smutsig som den brukar bli annars.
Hoppas det gått bra på jobbet idag, själv har jag ordinerat waran till ca 100 patienter, tror vi skall göra ca 50 per /person, men idag har jag fått jobba ifred utan telefon och då går det jättesnabbt med normala patientprover;)

Ha en bra fortsättning på veckan!

Kram //annette

Camillas Foto sa...

Oj vad mycket snö ni har, mysigt.
Vi fick massor med snö innan jul men sedan regnade allt bort på ett par dagar, idag kom det lite ny snö igen men bara ett tunnt lager.
Ha det bra
Kram

Gärdsmygen sa...

Sååå vackra bilder!!

Tammie Lee sa...

I really do enjoy your photography!

Kersti sa...

Så härligt att få följa med på promenaden. Vackra vinterbilder. Jag börjar inte jobba förrän på måndag. Men på något vis känns det som om det ska bli skönt med lite vardagslunk.

Lissen sa...

Fluffig vacker snö, som du ger ett extra skimmer åt! Visst är det skönt att gå långa promenader när man har tid!
Ha det gott!

Annika Christensen sa...

Härlig vinter vi har och ni har betydligt mer snö än vi men det är väl så det skall vara?
Fint med rött till det vita.
som vanligt är bilderna helt underbart vackra.
Ha det gott och må gott
annika

Espresso sa...

Wonderful pictures!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...