30.9.10

HälsingebilderHemkommen efter några dagars arbete i Hälsingland med ett urladdat kamerabatteri. Naturligtvis hade jag glömt laddaren hemma annars hade det blivit ännu flera bilder tagna. Jag hann med att fotografera på väg till jobbet, lite på lunchen och sen på hemvägen.
Vilket härliga dagar vi haft. Frostiga nätter och soliga,stilla dagar. Ett fantastiskt väder, en för tidig brittsommar kanske.
För visst ska väl den infalla kring Birgittadagen den 7 oktober??

15 kommentarer:

Unknown sa...

Oioi what colours,underbara.The second photo is fantastik.I have take a moment before I saw what it was.I like photos what are not so obvious.

Sophia Callmer sa...

Fina höstbilder, kan riktigt se på bilderna hur det var med din beskrivning av vädret. Är så vackert nu, färgexplosion!

Anonym sa...

beautiful photos!!!
Nice weekend.

annette sa...

Underbara höstbilder,verkligen en färgexplosion bland löven, spännande bild på väggen och bangården. Den höst Du beskriver med sol och hög luft kan jag tycka om, men kanske är det som Du skriver lite tidig brittsommar för den skall ju infalla kring Birgittadagen.
Fast en hösttur till Portugal och Din lilla by tror jag inte heller sitter fel, bara det att få gå till sin alldeles egna favoritfiskrestaurang måste ju vara en njutning;)
Ha det så gott nu och njut av ledigheten!
Kramar!

annette

LissenTo sa...

Så vackra dina bilder är tillsammans. Färgen som en gemensam nämnare, men med olika mönster och uttryck.

Javisst är vädret underbart!
Kram Lissen

Anna tassar in.. sa...

What..batteri slut..illa..en bloggare ser till sådant Ninni..det vet du väl..näääe jag skämtar det är verkligen ett gissel med batterier..jag märker att mina börjar bli lite off..ska ta o köpa några nya att ladda..

Men du vilka sprakande färger..hösten är här..

Ninnie sa...

Å, härliga höstbilder! Gillar de där löven. Det är ju så härligt med hösten, när den är såhär. Sol, klarblå himmel, kyliga mornar och klar och frisk luft. Hoppas det får vara så här ett bra tag till!

Celia na Italia sa...

Hi Ninni
I want to be in this place!
Beautiful photos!

Anjas Hill sa...

Hej, hej!

Här har du en stor fan av dina bilder (vilket du redan vet förstås!)!

Du är ba' helt otroligt duktig!/Anja

Camilla Alvén sa...

Härliga bilder!
Önskar dig en skön helg
Kram

Anonym sa...

More wonderful additions...these are all wonderful! I love that tree...Autumn is here!

Karin Wijk sa...

Ja, det ser verkligen härligt ut! Gillar speciellt den mittersta bilden, såg först inte vad det var...men visst är det en tegelvägg som det blir häftiga skuggor av..? Snyggt var det iallafall :-) / Trevlig helg! / Karin

Karin Wijk sa...

Ja, det ser verkligen härligt ut! Gillar speciellt den mittersta bilden, såg först inte vad det var...men visst är det en tegelvägg som det blir häftiga skuggor av..? Snyggt var det iallafall :-) / Trevlig helg! / Karin

Lusthuset sa...

Underbart höstträd. Vilken osis att batteriet tog slut. Det var länge sedan jag själv gjorde den kycklingrätten...får nog plocka fram receptet själv för den är god. Ha en skön hösthelg...jo, solen skiner på oss också som tur är. Kram!

я не мэгги! sa...

великолепные фотки, особенно как ни странно - нравится с поездом.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...