5.11.10

Veckans fönster - valfritt


Efter att ha varit i skogen och plockat trattkantareller så har jag frusit resten av dagen. Plocka gick bra att göra med vantar på men att rensa svampen var svårare. De fick helt enkelt tina upp på köksbordet innan det var möjligt att rensa färdigt.
Eftersom jag är så frusen så väljer jag ett varmt motiv till Veckans fönster. I Burgau, där den här bilden är tagen, är det just nu ca +20.
Här hos mig är det betydligt kallare.

17 kommentarer:

Mona sa...

20 plusgrader och sol låter väldigt behagligt. Det syns något i en vacker grön färg i fönstret.

Susanne sa...

Jag håller med dig till fullo. Lite mer värme vore inte dumt, även om vi i Skåne nog har det betydligt mildare än längre norrut.

Din bild andas verkligen värme och sol.

Pumita sa...

Åh, så härligt! Värmen sprider sig genom fönstret. Snygg redigering också.

P.S. Du får handla svampen på torget så slipper du frysa. Trevlig helg!

Jah Hollis sa...

Ja, där ser varmt och skönt ut. Härliga färger med.

Lisa sa...

Åååå längtar till varmare breddgrader när jag ser ditt/dina fönster. Portugal har jag aldrig besökt men vill gärna åka till.

Pysselfarmor sa...

Så vacker bild i sin diskreta framtoning...och fönster med luckor för på insidan - tror jag i varje fall.

larans sa...

Inte dumt med en fin sommarbild nu i höstrusket. Det ser verkligen fint ut där i Burgau och Portugal.

Anonym sa...

Cara Ninni,

Forstar att Du behover varma handerna. Aven har har vi ca +20. Men vaderutsikterna pekar mot regn. Vare sig vi far folja med pa Halsingetaget en frostig morgon eller till den Portugisiska kusten... alltid en fest for ogat. Ha en skon helg o Bacione, Ingrid

Cecilia sa...

Jag värmer mej med din bild. Det ser så skönt ut.

Vi var borta i 6 dagar. Ganska kort, jag gillar att resa men också att komma hem igen. Kontrasten mellan stora staden Peking och uppland är fantastisk.

Cecilia Artista sa...

Många vackra portugisiska hus och fönster! Jag förstår att du längtar tillbaks dit och till värmen.

I Nerja är det just nu 20 gr och sol. Men oftast brukar termometern krypa upp till 23-24 gr. Så jag njuter!

Nattsyrran sa...

Snart kommer vi också till dom temperaturerna. Ska börja tvätta sommarkläderna i helgen för om en vecka flyger vi till Teneriffa=)

Ninnie sa...

Mmm, så skönt...Härligt varm fönsterbild. Idag har vi SOL här hos mig, alldeles underbart efter dagar i stäck med regn och gråhet.
Ha en skön helg!

Anonym sa...

Very cool scene and love that added texture!

Karin A sa...

Underbart, vilken härlig sommarkänsla du bjuder på. De fina husen och den blå himmelen gör mig på gott humör. Gillar också hur du använt texturer här. Det ger bilden en extra dimension. Hoppas du får en fin söndag!

Kram Karin

Erik "Semlan" sa...

Jag kan lätt placera mig själv på den där baren bland husen bakom dina lite skamfilade fönster. Ett härligt foto! Värmen strömmar ut ur bilden. Kan bara hålla med dig. Jag vill bort från kylan, som kryper in i kroppen på mig just nu.

annette sa...

Fy sjutton för att plocka svamp nu i kylan, men det var väl i sista stund för jag antar att Ni oxå fått snö nu under veckan.
Känner värmen sprida sig ända ner i mina kalla fötter (utan strumpor och skor just nu)när jag ser den här bilden. Så fin i sig, men ännu finare med Din underbara redigering!

Kram

annette

Anonym sa...

usch nu fick man sån där obotlig längtan till att komma bort till sol och värme igen. Nåja bara ett år tills det är semester, så man får väl bita ihop så länge :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...