7.2.10

En tids bloggpaus...


...tror jag att det blir ett tag framöver. Just nu hinner jag varken fotografera eller sitta framför datorn när jag kommer hem från jobbet.
Vi har bestämt oss för att sälja vårt gamla hus där vi bott sedan 1986 för att flytta till en lägenhet. Lägenhet har vi redan ordnat. Nu ska vi bara fräscha upp vårt hus innan det blir dags för försäljning under våren.
Inte nog med det, vi måste rensa och slänga eller skänka bort en hel del av det vi har i källare och uthus. Vi är flera i familjen som tycker om att samla på oss "bra-att-ha-saker". Det kan man ju bittert ångra nu :)
Allt det här tar tid och kraft och då blir det bloggandet som får stå tillbaka.
Men kanske bli abstinensen för svår och då dyker jag upp här igen.
Må så gott allesamman!

1.2.10

Tillbakablick - februari 2009


Februari 2009 i Belo Horizonte...det låter väldigt länge sedan men när jag tittar i mappen med mina bilder från den tiden så känns det som om det var alldeles nyligen jag tog dem.
För precis ett år sedan skickade vi hem sonen, som varit på semester hos oss, tillbaka till Sverige. Det blev vardag igen och jag som hade en nästan ny kamera satte igång att använda den. Dels var det nyhetens behag och dels tror jag att jag kände att jag ville föreviga allt eftersom vi då trodde att vi skulle flytta hem till Sverige redan i april. Bildmappen på hårdisken är enormt stor:)
Februari är en av sommarmånaderna i Brasilien och vi njöt naturligtvis av att kunna sitta ute på kvällarna. Vintern i Sverige fanns ju ganska färsk i minnet eftersom vi varit hemma under jul och nyår. På helgerna åkte vi på utflykter runt om i delstaten.
Bilden av näckrosen är tagen den 8 februari 2009 på ett av våra favoritställen, friluftsområdet Mangabeiras. Det var det närmaste natur och tystnad som vi kunde hitta i Belo Horizonte.
Hos Helena finns flera "Tillbakablickar".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...