11.7.11

På väg hemFyra veckor går rasande snabbt ibland. Vår Portugalsemester är över för den här gången. Nu låser vi dörren och åker hem till Sverige igen.

Det känns lite vemodigt. Fast det blir säkert skönt att komma "hem" igen.
13 kommentarer:

Ninnie sa...

Ja, tänk att semestern alltid går för fort...! Ha en bra resa hem till Sverige igen.

Kersti sa...

Uppbrott är alltid lite vemodiga även om det är skönt att komma hem. Vi är kvar på torpet. Åker lite fram och tillbaka till stan. Leker med nya kameran som är en lika som jag tror du har en nikon D90. Väldigt roligt är det. Funderar på att köpa ett macroobjektiv närvi är i New York, har du något förslag.

Chesney sa...

Don't you wish you could stay on holiday forever?? :) Just think though...you will soon have a night in your own bed (somehow that is always comforting to me)! Have a safe trip home!

annette sa...

Ja, borta bra men hemma bäst säger ju en del, fast ibland tvekar jag om detta talesätt;)
Vilken underbart rostig dörr Du har valt som temabild, önskar jag hade en sådan att låsa istället för den vanliga bruna trädörren;)
Hoppas resan hem går bra!

Kram!

annette

Pumita sa...

Är det redan dags?! Då hinner du njuta av den svenska sommaren också. Man kan knappast ha det bättre. Önskar dig en trygg hemresa! :)

Anonym sa...

Jo, visst är det så... Tiden rinner snabbt förbi som värsta forsen och nog är det väl så att borta bra... Kram

Anna smyger in.. sa...

Allt har sin tid..så är det..men ibland vill man bara stoppa tiden. Men det blir härligt att få hem dig Ninni..och kanske visar du oss mer av landet som har så mycket vackert att erbjuda.

Мъх sa...

Very nice picture!
Pleasant trip to Sweden:)

Anonym sa...

Cara Ninni,

Har ocksa haft lata dagar i stigande temperatur. Just nu narmare 35. En tur till Sverige runt midsommar. Forstar att "hemma" lockar. Svensk sommar - nar den ar som bast - slar alla andra upplevelser och smaker. Till Mykonos for bad i morgon och en vecka framat.

Forstar att Du laser med dubbla las. Sa fin bild. Sarskilt som jag ar sa svag for rost. Gissar att vi kommer att fa njuta av vibrerande Portugisiska farger framover - minnen fran Din semester. Bacione sa lange, Ingrid

Klimakteriehäxan sa...

Vilka fantastiska bilder från Portugal - jag scrollade neröver. Kanske kom du också till kakelmuseet i Lissabon? Värt ett besök nästa gång annars!
Och välkommen hem, förresten!

Flingan sa...

När man väl kommit hem så är det skönt. Sen kan du kanske landa till i kolonin som måste vara en oas vid denna tiden.
Då det gäller foto objekt så får du alltid till det vad det än må vara för motiv.

Njut av sommaren!

annette sa...

Välkommen hem!
Idag är det höst här i Östergötland, men det kan det ju inte vara;)
Skall åka långt norrut den här gången, närmare bestämt till Stekenjokk, Fatmomakke alltså södra Lappland där även Marsfjället finns.
Passerade där för många år sedan upp mot Lofoten, sa redan då att hit skall jag tillbaks,och nu skall det äntligen bli av.

Men just nu har jag bara packat fotoväskan så jag undrar vem som skall packa resten, krävs ju lite extra planering för att klara den typen av resa;) Men "Inga" fixar säkert den saken;-)))

Ha det så gott!

Kram!

annette

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Så vackert du har det här, man blir GLAD av att besöka dig.
Ha en fin helg,
Lydia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...