11.11.08

Redan dags?


Igår när jag kom hem efter att ha varit och handlat hängde den där ovanför porten, julgirlangen och kransen. Är det inte lite för tidigt?

10 kommentarer:

Slottsträdgårdsmästaren sa...

Alldeles för tidigt. Klart att du ska vara med i min fototävling...välkommen med en bild från Brasilien.

Ulla sa...

Jo,det är väl lite tidigt. Annars var det ju en vacker krans :) Jag reagerar också på att julsakerna ute i butikerna här tycks komma fram tidigare och tidigare varje år. Julsaker fanns på IKEA redan i oktober! det tycker jag är alldeles för tidigt.
God Jul höll jag på att skriva, men jag väntar lite med det :)
Kram Ulla

Lusthuset sa...

Ja, är det inte!! Men det verkar bli tidigare för varje år. Jag kan tänka mig att hos dig känns det ännu mer "fel" när solen skiner och det är varmt. Här är det ju mörkt *Uff,ja* och dystert så för den saken skull är det ju inte fel...och det är ju "bara" några veckor så är det faktiskt första advent. Ha det bra i solen. Kramar från den mörka hösten!!

rajson sa...

För en gång skull gick jag en runda på stan i lördags!
Åhlens hade tagit fram full jul sortiment.Nej alldeles för tidigt!
Vilken härlig utflykt du gjorde i helgen-vackra foton.Jätte kul och se hur det är där nere!
Måste rusa till bussen-trist möte med "högsta hönsen" från Stockholm!
Kramar!

Della sa...

Jag som inte är mycket för julsaker tycker det är alldeles för tidigt att ta fram sånt redan nu. Ska det var jul hos mig får det bli en kort affär, fram med sakerna några intensiva dagar och sedan ska det bort igen. Det ska ju vara skillnad mot det vanliga. Kommer grejerna fram redan har jag hunnit tröttna flera gånger om innan det är dags "på riktigt" så att säga. Fast jag måste säga att pyntet passar väldigt bra på ditt hus.
(by the way - inga problem att komma in den här gången hemifrån), Ha det gott!

Pysen73 sa...

Håller med alla andra, det verkar bli tidigare och tidigare för varje år som går... men det fuskas väl med det mesta nuförtiden? Semlor, kräftor och så vidare och så vidare.. Semlor kan man väl äta hemma i flera månader antar jag, när jag var liten var det bara några få dagar som det fanns att få tag på...

Kersti sa...

Det är på tok för tidigt. Man hinner bli trött på allt vad jul heter redan innan den börjat. Det är trist.
Där jag jobbar övas julsånger för fullt inför lucia. Jag förstår att de måste öva men vi hinner bli ganska trötta på sångerna innan det är dags att framföra dem.

Nattsyrran sa...

Ja visst är det för tidigt. Förstår inte varför. Känns som om det blir tidigare o tidigare. Tycker absolut inte att det behövs. Räcker att det pyntas till första advent.
Härligt perspektiv på bilden i allafall. Mvh Susanne

Anonym sa...

Kan bara hålla med om att det är på tok för tidigt. Men mer eller mindre alla affärer har redan plockat fram julsakerna. Förvisso bara i liten mängd nu. Det är väl för att det snart är Advent och de tycker att folk ska köpa nytt!

Ha det så bra i värmen!
Från en fryskyckling!

Mors Deka sa...

Toktidigt! Hos mig är det nu 3:e advent. Många av mina vänner har tomtarna framme, men jag vill inte. I min värld kommer de inte fram förrän dagen innan julafton. Jag vill inte hinna tröttna. Nu har jag bara adventspynt och Lucior framme.
KRAMEN!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...