10.11.08

Utan Ord


Flera bilder Utan Ord hittar du här.

15 kommentarer:

Lusthuset sa...

Ja här behövs inga ord, din bild säger allt..utom vad det är han äter...eller dricker han kankse. Fin bild är det i alla fall. Ha det bra. Kram från "gamla Svedala"!

Mia sa...

Oj, här är det ett okänt djur för mig. Farligt för människan?

Solvarm sa...

Hej!

Snygg bild, vad är detta för djur?

annette sa...

Det är som att öppna en present när jag klickar mej in till Dej för att se vad Du bjuder på;)
Och vips kom det en underbar bild, så väldigt nära Du varit med kameran, underbar bild!!

Ha det så bra!

Kram //annette

Della sa...

Oj, här var det närkontakt i allra högsta grad. Snyggt och kanske lite läskigt.

Trebarnsmamman sa...

En hungrig krabat som ser ut att ha fått en liten mumsbit. Trogen besökare hos dig?

♥ LottaM ♥ sa...

Oops! Han kom snabbt in förväntade mig något helt annat, vet inte vad.
Snyggt foto vilket fall som helst.
Ha de gott!

Ninni sa...

Den här "Manvargen" som den kallas på svenska, Lobo-guará på portugisiska,Chrysocyon brachyurus på latin såg vi i lördags kväll på pousadan där vi bodde. Padre Marco, prästen i klosterkyrkan matade honom alldeles utanför kyrkporten. Det är en "tradition" som man upprätthåller till pousadagästernas stora nöje.Prästen lockade på honom och han kom så småningom uppför kyrktrappen och hämtade mat. Vi satt alla, ca 20 personer, knäpptysta. Det var bara kamerorna som klickade till. Minsta lilla rörelse och han sprang snabbt nerför trappan. Det hela varade ca en halvtimme. Maten lämnades kvar och vi såg att han hämtade resten senare under kvällen.
Jag har bara sett varg på Skansen tidigare så jag tyckte det var en verklig upplevelse att komma så nära en vild varg.

Anonym sa...

Cara Ninni,

Har varit out and about. Kommentar till resebilderna: Vilken underbar natur Ni har i närheten. Klostret försjunket i grönska och solitudine. Så vackert. En plats för reposo. Tack för berättelsen om vargen. Förstår att Ni höll andan för denna natur. Härligt reportage och bilderna...... ! Bacione Ingrid

gitsie sa...

Men vilken sötnos! =) Kram

Anonym sa...

Oj, vad spännande bild! Har inte hört talas om den arten förut. Det ska jag kolla mera på. Min dotter besökte för en vecka sen detta ställe och kom då rätt nära de ganska vilda vargarna i det hägnet. Hon har tagit en massa fina foton. Tänkte kanske göra ett inlägg av hennes berättelse sen.

http://www.ukwolf.org/

Nässelblom och choklad sa...

Vilken upplevelse! Intressant att få själva berättelsen också. Jag såg en fri björn i somras, men just då hade jag inte en tanke på kameran. Jag bara tittade så mycket jag kunde. Jag har utmanat dig hos mig i att skriva sju saker om dig själv. Gör den om du känner för det, men känn inget tvång. Kram Eva

Camillas Foto sa...

Vad fin, trodde först att det var en sorts räv men sen läste jag vad du skrivit. Vad kul att få sitta där och titta på när han/hon åt.
Jag såg en räv för ett tag sedan när jag var ute och fotograferade, blev alldeles tagen, det var första gången jag såg en i frihet.
Ha det bra
Camilla

Jah Hollis sa...

Fin bild. Det syns att den är på sin vakt, men att lockelsen av något gott att äta samtidigt är stor.

Bengavoice sa...

Jag blev alldeles förvirrad. Det ser ut som en räv med rådjurskropp - eller ett rådjur med rävhuvud. Det ser ut som om marken var täckt av våffeljärn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...