31.5.09

Månadsbilden - Maj


Månadsbilden tog jag förra lördag eftermiddag då baren/restaurangen, "Bar do Lopez" i bortre änden av vårt kvarter firade något slags jubileum. Ni ser baksidan av scenen som är det gula längst bort i bilden.
Vår del av gatan stängdes av och bord och stolar ställdes ut även på körbanorna. Det grillades och dracks öl. Några musiker spelade på scenen och alla vi i de närmaste kvarteren kunde "njuta" av musiken.
Annars har inte mycket hänt sedan bilden i april tycker jag. Vädret är fortfarande soligt, med varma dagar och svalare nätter. Med temperaturer som en svensk sommar.
Här kan du se mina tidigare Månadsbilder
Hos Camilla finns andra deltagare i Månadsbilden.

10 kommentarer:

Foto i Norr - Marie sa...

Vilken härlig bild och där hade jag gärnat gått förbi någon ggn på den gatan. Vilken snygg bil i högra hörnet också.;)

Chesney sa...

That sounds like one fun day! Great pic to show the days events..

Anonym sa...

och nu har vi verkligen sommarvärme även uppe i norr, runt 30 grader har vi haft idag så jag har mest bara varit ute och njutit :)

Maria i Sennan sa...

Jo nu kan det nog bli lite dålig förändringar på våra månadsbilder-så därför får vi nog göra som du--lägga till lite ord som berättar om vad som sker runt bilden....
Må så gått Maria

Karin A sa...

Ja inte så stora förändringar som hos oss i Sverige men sen är det (väl) inte lika mycket årstider i Brasilien!? :) Härlig bild hur som helst och trevligt med fest!!! Jag var på karneval i Hammarkullen igår och då tänkte jag på dig och Brasilien. Solen sken och trängseln var stor så bilderna blev därefter...

Ha en skön start på juni! Kram Karin

Camillas Foto sa...

Härligt med folklivet på gatorna, din månadsbild är mer människor och trafik än natur men så är det ju när man bor i en stad. Jag tycker att det är kul att följa din vy som är så annorlunda mot min.
Ha det bra
Kram

Nattsyrran sa...

Schysst bil till höger!!! Kul att läsa om din vardag =)

Della sa...

Någon förändring syns inte direkt i träden men det står ju lite folk vi kanten och pratar därborta. Trevligt att du berättar lite runt ikring vad som händer på gatan.

andré sa...

Ja, inte så stor förändring kanske sedan förra månaden, men ändå en fin vy.

Ninnie sa...

Denna månadens foto ser ju annorlunda ut, för där är lite människor på trottoaren. Och det ser spännande ut med tältet/scenen där längst bort. Det ser sej likt ut annars..!
Men, det är ju intressant att se för oss- som är vana vid att vädret är så växlande och att månaderna skiljer sig åt ganska mycket - att det kan vara så som det är hos dig där långt borta. Likadant, i stort sett!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...