4.10.09

Inspirationskällor

Min största inspirationskälla är att få vara ute i naturen. I skogen eller vid havet ser jag färger, former och ljus som ser spännande ut. Då vill jag försöka avbilda det jag ser med hjälp av kameran.
Att besöka utställningar och titta på konst, foto och konsthantverk ger mig massor av inspiration och nya idéer. Likaså att bläddra i böcker och tidskrifter som innehåller bilder.
Och Internet, vad gjorde jag utan det...Där finns ju alla fantastiska fotobloggar som verkligen skänker mig inspiration.
Hos Helena finns många flera inspirationsbidrag att kika på.

34 kommentarer:

Lissen sa...

Ninni, vilka härliga inspirationsbilder! Det gäller att ha ett öppet sinne och se och fånga ögonblick. Både i naturen, musiken, kulturen. Du kan den konsten, så härligt ljus och lyster i dina bilder.
Ha det gott

Pchełka sa...

Great. My ispiration is around me - time, places, people...and things ..beautiful pictures!! Best wishes...

Annika Christensen sa...

I naturen finns det verkligen inspiration och du kan ju verkligen visa att det är sant.
Ha det gott
Annika

foto CHIP *Birgitta* sa...

Jag riktigt hoppade till vid mittenbilden - fantastisk! Bären ser ut som pärlor och glänser som sådana :) Sista bilden gillar jag ockås jättemycket :)

Brita sa...

Hej vännen! Underbara bilder och färger. Tänk att även du är ju en inspirationskälla åtminstone åt mig. Tack för att du delar med dig.
Kram B

Love Your Homes sa...

Mmmmm, ser ut som smycken.....

Lusthuset sa...

Vackra och inspirerande bilder. Håller med dig, naturen, vattnet, havet ger livsglädje och inspiration, liksom när man tittar på andra duktiga fotografer, som du Ninni det ger så otroligt mycket. Vilken tur att man känner glädjen i kroppen när man ser det som är vackert, kanske inte alla gör det. Ha en underbar höstvecka, om du inte blåst bort. Kramisar!!

Kerstin sa...

Wow, det här är en riktigt bra tolkning. Tänk vad mycket vi har runtom oss som skänker oss inspiration. Härliga bilder till temat.
Ha en fin vecka, Ninni.

Chesney sa...

Lovely sources of inspiration, I especially love the black and white image, so unique and interesting!

Mona sa...

Väldigt vackra bilder. Nedersta fotot är min favorit. Ljuset, skuggorna, fönsterrutorna, det blanka golvet. Personen som tittar på utställningen ger liv åt bilden.
Har även kollat runt på din andra blogg. Många härliga o inspirerande bilder. Du är duktig!

gitsie sa...

Så vackra bilder!
Ja vad som inspirerar mig kan nog alla genomskåda, mina hundar brukar ha en förmåga att dra fram amatörfotografen i mig. ;)
Kram

Anna sa...

Mmmm så är det Ninni precis så är det..jag håller med dig och du är ju min inspiration..fullkomligt är det ju bara så..med dina magiska bilder..och sköna sätt..

pierre/magdalena sa...

Jag håller verkligen med dig .Fina bilder:)

pierre/magdalena sa...

Jag håller verkligen med dig,fina bilder du har fotat.

Della sa...

Jag kan inget annat än hålla med om att dessa inspirationskällor är just inspirationskällor.

Pysen73 sa...

Jag funderar fortfarande på det här temat... får se om jag klurar ut något :o)
Den nedersta bilden, från en utställning, är verkligen speciell! Jag gillar den mycket.

Veronica sa...

Där hade du med en stor inspirationskälla som jag faktiskt inte tänkte på, fotobloggar!!! Tack, för så är det ju faktiskt. Tack snälla Ninni - du ger mig inspiration =)

Anni sa...

Men ÅH så fina bilder du tagit! Den översta skulle jag kunna ha som sådan där vägg - nu tappar jag ordet - fondvägg heter det! Fantastisk!

annette sa...

Underbara bilder som illustrerar Dina inspriationskällor, har nog lite liknande inspirationskällor, kanske främst naturen.

Ha det gott i veckan!

Kram //annette

Jah Hollis sa...

Det märks också att du är inspirerad i de bilder du visar (och inte bara de tre här ovan). Det är genomgående hög kvalitet och i denna triss är det svårt att välja en favorit. Men bilden från museet är väldig vacker och de glänsande bären är jättefina.

OF SPRING AND SUMMER sa...

Vackra, vackra bilder med härlig atmosfär. De har alla en historia att berätta! Hoppas kursen går bra. Ha det så bra. Kram Ingrid

Photos by Storm sa...

Så vackra de svarta bären var. Ja, jag håller med dig om att naturen är en fantastisk inspirationskälla/Kram Lis

Karin A sa...

Kan bara instämma Ninni! :) Underbara bilder, inte minst de från naturen. Förstår att du har mindre tid nu men kul om du fortsätter med bloggen. Jag kommer kika in nu och då även om jag inte är så aktiv själv just nu. Ha en bra vecka! Kram Karin

Kersti sa...

Att titta in här hos dig är alltid lika inspirerande. Utställningsbilden är fantastisk.

Micke sa...

Grymma bilder alla tre!

Maria i Sennan sa...

Och DU ger mej inspiration....
Maria

Frida sa...

Jättefina och inspirerande bilder alla tre!

Anonym sa...

Cara Ninni,

Du har ett tranat oga. Forstar att Du umgas mycket med bilder. Men anslaget ar omisskannligt Ditt. Jag kanner igen mig, var gang jag oppnar Din blogg. Och anda blir det aldrig trakigt eller rutinartat. Ett konsekvent, fantasifullt och personligt "formsprak" med standigt nya infallsvinklar. Gissar att Du sjalv ar mangas inspirationskalla. Bacione, Ingrid

ViDu sa...

En härlig triss. Första bilden är jättefin. Väldigt spännande.

Rebecca sa...

Underbara bilder!

Jenny sa...

Gillar din triss, härliga bilder, mittenbilden blir min favorit här. :)

"Infing" sa...

Verkligen inspirerande, jag älskar verkligen den översta bilden med lövet där i vattnet!

Ha en bra kväll!

Karins fotoblogg sa...

Hur snyggt är inte det här?!! Perfekt ljus och så läckert i svasrtvitt!

Ha en skön helg!
Kram

Karins fotoblogg sa...

Nu var jag snabb... :) Min förra kommentar gällde den sista bilden i trissen och om de två innan så skulle jag ju skriva att det är trevligt att se dina "Ninnifärger" även går att hitta här i Sverige. Jag tycker ju att du har en speciell färgton som är så underbar!

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...