24.10.10Så här soligt och fint har det inte varit hos mig idag.
Nej, den här bilden tog jag förra söndagen då kastanjebladen fortfarande hängde kvar på träden. Men i torsdags så föll de ned till marken nästan allihop. När jag promenerade hem från jobbet så gick jag genom drivor av löv.
Det här grå vädret vi har just nu inbjuder inte till fotografering. Istället har helgen gått åt till att rensa upp här hemma. Det behövs också ibland.
Växterna på balkongen har fått på sig sina varma kläder så att de ska klara vintern och vattenkannan har burits upp på vinden.
Nu är det ingen katastrof om det börjar snöa...fast det får gärna dröja. Länge till.

7 kommentarer:

Anonym sa...

beautiful, I lake it!!!

Kisses.

Cecilia Artista sa...

Så synd att de vackra kastanjebladen fallit nu. På ett ställe där vi bodde när barnen var små så hade vi två jättelika kastanjer på var sida om ingången/grinden, säkert ca 80-90 år gamla. Så fantastiskt vackra - och tänk när de blommade.

En höstdag lät det som ett plötsligt vattenfall.. Vi tittade ut och alla, säger alla, blad föll ner samtidigt. Det hade nog varit lite frost under natten. Barnen blev överförtjusta och rusade omedelbart ut och la sig bland alla löven och gjorde som de brukade göra i snön - änglar med sina armar och ben samtidigt som de njöt. Ett härligt minne!

Camilla (Rantis) sa...

wow, så enormt underbara fototon du bjuder på i din blogg...
Beskådar dessa och njuter!!
Ha en fortsatt skön söndagskväll!

Karin A sa...

Underbara höstbilder, gillar särskilt den på kastanjerna. Här har det också varit grått och trist i helgen. Igår ägnade jag större delen av dagen till bildredigering (porträtt) och idag blev det lite vintershopping, även om jag borde ägnat mig åt städning.

Ha det gott!
Kram Karin

Camillas Foto sa...

Vackert!
Kastanjer är så otroligt vackra och lena att gå och känna på där de ligger i jackfickan...
Ha det bra
Kram

Karins fotoblogg sa...

Oh, så otroligt fint Ninni! Och särskilt den med kastanjerna! Jättevackert!

kram!

annette sa...

Visst är det en känsla av sorg över hösten tycker jag, speciellt nu när i princip alla löv fallit av.
Känner mej själv som om alla löv fallit av;)
Vet ju att jag "faller" som en kägla om hösten, men är lika överaskad varje år, men kanske bra att inte tänka på det under resten av året.
Verkligen en underbar bild av kastanjerna!!

Kram

annette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...