15.11.08

Veckans fönster


Först måste jag måste få tacka för alla vänliga kommentarer med grattishälsningar till förra inlägget! Ni är så rara!
Så till "Veckans fönster", det får bli en bild från arkivet. Jag har alldeles nyss kommit hem efter att ha varit bortrest i två dagar och det finns ett aktuellt fönster i kameran men det får komma med någon annan gång.
Det här fönstret som jag fotograferat finns inte mera. Det gamla, fina huset där fönstret fanns revs snabbt ner i juni och sedan dess har man byggt upp en modern, fyrkantig låda där det numera finns en japansk restaurang. Japansk mat är väldigt populär här i Belo. På bara fem minuters gångavstånd hemifrån har vi fyra restauranger som serverar japansk mat.
Flera deltagare i Veckans fönster hittar du hos Susanne

9 kommentarer:

Della sa...

Läckra färger och härligt ljus. Bra att du hann fotografera innan det försvann.
Det verkar väl försörjt med japanska restauranger. Finns det en massa andra restauranger också inom samma korta avstånd?

Bildtagen/Ivana sa...

Att luckorna är stängda får verkligen en innebörd tillsammans med din bakgrundsberättelse. Tur att åtminstone du bevarar ett fotominne av det gamla huset med sitt tillhörande fönster. En vacker bild.

Anonym sa...

Underbart vackert!
Fattar inte att man river ner gamla vackra kåkar för att smälla upp fula fyrkantiga lådor. Fast de är kanske enklare att underhålla! Vem vet kanske billigare i drift också.

Ditt fönster är otroligt vackert. Skuggspelet gör verkligen inte det sämre!

annette sa...

Så otroligt bra att Du hann med att fota detta underbara fönster innan det försvann, förstår inte alltid detta med rivningar och nybyggnader av fyrkantiga lådor.
Så härliga speglinga/skuggor av solen i det fönster.
I love it!!

Ha det så bra !

annette

Susanne sa...

Vackert, vackert! Jag gillar verkligen de fina färgerna i alla fönster du visar.

Anonym sa...

En bildbok där du samlar alla dina vackra dörrar och fönster, det vore något det. Och samtal med dem som bor där bakom. (Hur går det med portugisiskan?)

:-)

Anonym sa...

Som vanligt fint foto och du påminde mig igen om fönsterbilden. Jag länkade till detta foto, gillar de slitna luckorna och färgerna. Ja som tack för påminnelsen ;-) Jodå, jag ser att det är nymålat, men den slitna träet syns där under!

Anonym sa...

Så fint!! Vilken kul grej det där med Veckans fönster. :)

Anonym sa...

Jättevackert fönster du visar, det märks att inte det fönstret finns här i sverige, gillar fönsterluckorna.

Här i Jämtland har snön vräkt ner,
så nu är det skottning som gäller.
Ha en skön helg. // Nettan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...