29.5.09

Veckans fönster - Trasigt


Ett fönster fotograferat på en liten bakgata här i Belo Horizonte. Hela huset är nog ett rivningobjekt. Tyvärr fanns ingen bra vinkel att få med mera av huset just den dagen.
Flera som deltar i fotoutmaningen Veckans fönster finns hos Susanne.

12 kommentarer:

Anna tassar in.. sa...

Ja men du..det är ju rent av vackert med en hål i glaset..en boll..mmm det ser å ut..no good..himmel jag minns att det hände mig en gång när jag bara var en tvärhand hög och ett litet skräp typ..på deb svart/vita tiden..long time ago..

Lusthuset sa...

Oj då, så kan det gå!! ....men det blev en pangbild i alla fall. Ha det...!! Kram!

Foto i Norr - Marie sa...

En härlig bild och det andas lite historia här och jag blir nyfiken på huset som förnstret sitter på? Ha en fin dag

Marie sa...

Kanske en fotboll som farit åt fel håll ;-) Snyggt är det i alla fall detta trasiga fönster. Önskar dig en trevlig helg också. Vi ska ut på sjön med båten. Lite vind och +25 lovas det i helgen. Yeeeees!

Karin sa...

Vilken otroligt läcker bild det blev! Effektfull i svartvitt. :) Ha en fin helg! Kram Karin

Ps. Jag sitter just nu vid en lånad dator och ser dina bilder i jätteformat. Inte dumt alls. ;D

Lusthuset sa...

Hej igen Ninni! Jodå gräsliljan är söt även efter den blommat, men den får stå långt framme i rabatten för den är väl inte mer än högst 20-25 cm hög. Tittar man nära på den ser man att det ju inte är ett gräs utan faktiskt en liten lilja....men den är jättesöt med sin klarblå blomma med gult i mitten. Skall kanske plocka ett par blommor och testa Macron på dem eftersom jag ser att jag också har det macroobjektivet som du nämner, men den skärpan du har i dina bilder har jag inte lyckats åstadkomma....du är otroligt skicklig och pelargonfröet tar priset. Ha en skön pingsthelg. Kramar!!

Cecilia Artista sa...

Lite lustigt trasigt fönster. Det ser ut som någon skurit runt inuti fönstret.

Susanne sa...

Du har gjort det svartvitt och det är fint, men jag saknar nog ändå de färger som inte syns. Föreställer mig trä i någon murrig brun ton, men det är det kanske inte. Fast det svartvita gör förstås att blicken fastnar på just det trasiga i fönstret: hålet och de sprickor som bildats i glaset.

annette sa...

Men hej igen, kunde inte låta bli veckans fönster, mobila bredbandet fungerar och ett trasigt fönster hittade jag direkt när vi kom hit;)
Tycker om Din bild i s/v, blir mer och mer förtjust i det, ser ut som en boll tagit fel väg, ser ju även runt fönstret att det är ett hus i förfall, lite tråkigt att det inte renoveras.
Hoppas Du har en skön helg!

Kram //annette

christina sa...

Rejält pangat! Men jag tycker nog att det är vackert,trots sin trasighet. Allt får vara som det är. En del fönster behöver kanske inte lagas..... Trevlig helg på Dig!

B i r g i t t a sa...

Ja du det var svårt. Min första reaktion var att i det svartvita lyste just det trasiga lite extra trasigt - vilket ju passar till temat.
Men sedan fastnar jag nog ändå för färgbilden bla för den vackra skiftningen i träkarmen och kontrasterna.
Må så gott!

vivan sa...

Vackert foto på ett riktigt trasigt fönster...ser ut att ha varit en stor sten som skadat fönstret!
Kramen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...