19.5.09

Färgsvag trio


Jag satt och tittade på Dellas fantastiska bilder i morse och blev så inspirerad av hennes färgfattiga prästkragar. Se här
Så nu har jag suttit och lekt i Photoshop en stund. Ibland känner man sig mätt på alla färger och idag är en sån dag. Jag gissar att det är en Klockranka som jag fotograferat...
Är det någon som vet?

16 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Vackert, ibland tröttnar jag också på alla färgstarka bilder, då är det härligt att vila ögonen på svartvita bilder eller de du gjort idag.
Ha det bra
Kram

christina sa...

Så fantastiskt vackert! Lite gammaldags touch och jätte stiliga blommor. Jag vet inte vad de heter.
Ha det gott!

Anna sa...

Oj...himmel så intimt..här kan man få en lektion i biologi känns det som..som alltid blir jag varm i hjärtat när jag ser dina bilder..

Ninni..ikväll är det lite magiskt ute..vindstilla...varmt..och ljuvliga dofter efter en liten regnskur..våren är ...underbar..

Kersti sa...

Jag har ingen aning om vad den heter men ljuvlig är den. Gillar din bildbehandling.
Skrev ett långt inlägg igår men när jag skulle få iväg det slutade internet att fungera så det försvann i tomma intet. Så kan det gå.
Jag håller på med sista inlämningsuppgiften i kursen. har en idé men behöver ett foto till, kanske får jag till det imorgon. Kommer nog inte hinna färdigt före sommarlovet men det gör ju inget har ju tid på mig det är skönt att det är så. Kommer ni till Sverige något i sommar? Kanske en bloggträff i Stockholmskulle vara av intresse. Moderna museet visar fotografier ur sina samlingar fram till 20 september. Ifall du har vägarna förbi.
Kram

Della sa...

Titta så fint du har gjort. Det är helt andra saker som kommer fram i en färgfattig bild. Mycket spännande. Växter förknippar man ju ofta med en massa färg men det blir läckert att våga sig på att göra lite annorlunda.
Tack för reklamen!

Veronica sa...

Wow, Me LOVE!!!!!!!!

Nattsyrran sa...

Så vackert! Kan bara hålla med dig om färger! Ibland känner man sig färgstark och ibland känns det bättre med lite svagare och kanske svartvita bilder. Det går liksom bara upp och ner men det är väl härligt att det är så!!! Kram

Monica sa...

Mmmm....älskar dina bilder!
Tjing
Monica

pudelflicka sa...

Ja de här bilderna var ljuvliga. Det kan bli för mycket färg många gångar.
Kram Hedvig

Chesney sa...

Love all of these and love the processing! Beautiful!

Skönt Hemma sa...

Otroligt vackra bilder! Passar med endast lite färg!

Ulrica sa...

Må vara färgsvaga... men jag skulle inte tveka att hänga dem på min vägg. Så snygga.

annette sa...

Gå inte in till mej idag, där är det färger!!

Det var verkligen snyggt och väldigt sköna milda toner i Dina bilder här, det är väldigt snyggt att göra så med en blomma tycker jag när jag ser Dina bilder, skall gå in till Della och kolla oxå!

Ha det bra!

Kram //annette

Karins fotoblogg sa...

Mycket snyggt och visst är det Klockrankor. Ibland är det skönt att ha bilder som är lugna att titta på.

ha det gott, kram!

Lusthuset sa...

Underbara bilder!!! Kul att testa.
Kram!

Mattias sa...

Jag tycker att du ska slå upp bolmört och spikklubba i floran. Någonting åt det hållet är det du har fotograferat tror jag. Giftiga växter båda två; bolmört lär ha varit häxornas särskilda biljett till blåkulla; eventuellt strök de det på lårens insida där huden är tunn, och när giftet absorberades... gav de sig iväg. Hallucigen, alltså.
Den första bilden riktigt fin, den andra nästan lite utfrätt tycker jag, åtminstone ser det ut så på min skärm. Den tredje inte så rolig; detta sagt efter att ha sett dina ljuvliga grässtrån på temat spetsigt. Med dem la du bedömningsribban skyhögt... Bland de bästa växtbilder jag sett, faktiskt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...