18.9.09

Veckans fönster - lyxigt

Lyxigt ska veckans fönster vara...
Traditionell lyx, om man tänker på kostsamma ting, av sånt finns inte så mycket i mina arkiv. Utom den här bilden. Den är tagen i Belo Horizonte i våras.
Mitt emot vårt hus öppnades en lyxig inredningsbutik med mycket dyrbara designmöbler, ganska mycket från Italien. För de allra flesta brasilianare, och även för oss, är de här möblerna lyx. Något som man bara kan drömma om...om man gillar stilen.
Jag kommer faktiskt inte ens ihåg varför jag tog den här bilden, kanske var den tänkt till något tema i fotoutmaningen 365 PhotoChallange. För det är inget av det här som finns i fönstret som jag skulle vilja ha hemma.
Flera lyxiga fönster finns hos Susanne.

18 kommentarer:

Anna tassar in.. sa...

Himmel här är jag igen Ninni..och spanar på lyx..och här hittade jag verkligen ett sådant fönster..härligt..färgsprakande och elegant..

Livet på Citronodlingen sa...

Vadå, gillar du inte rosa plaststolar *fniss*

Chesney sa...

What a cool place - would love to have a drink there! :)

maría cecilia sa...

hello, your images are so, so soooooo BELLAS!!!!

CamillasFoto.se sa...

Hm... inte riktigt min stil om jag säger så. Men jag förstår att det kan tolkas som lyx bara prislappen är tillräckligt hög.

Saft kannan hos mig var flädersaft, något jag inte dricker själv. Men jag gillade att det blev så fin bokeh ibakgrunden.

Har du kommit igång med kursen än? Hoppas kunna komma in i vår... men det känns lite otoroligt.

Anonym sa...

Cara Ninni,

Intressant hur olika vi alla definierar "lyx". Italien star dessvarre ocksa for kitsch. Haller helt med Dig. Paminner om 80-talets vrakiga (brakiga) overdad. Kommer inte heller over min troskel. Tank vilken skillnad mot funktionella, stilrena mobler o objekt - som "haller" mot alla nycker. Du kommer sakert att fa olika reaktioner pa skyltfonstret.

Visst har jag smakat Pyramidbrodet. Finns ocksa pa Skavsta flygplats. MEN varar inte lange (= las, gar at direkt pa flyget)! Buon week-end e bacione, Ingrid

Susanne sa...

Hmm, det enda jag skulle kunna överväga att placera hemma av denna vardagslyx är vasen (?) uppe till vänster. Den ovala formen är vacker.

Undrar också om du börjat på kursen. Har inte hittat dig där, men har å andra sidan små möjligheter eftersom jag inte vet ditt efternamn. Hittar du mig, hojta gärna till på forumet.

Della sa...

Kanske inget för mig som kör med IKEA.

Jah Hollis sa...

Fin bild. Lyx som gränsar till kitsch och ett något överbelastat fönster, intrycksmässigt.

Marie sa...

Oj vad det skiner :-)

Cecilia sa...

Allt är inte guld som glimmar...;)

Cecilia sa...

Jag glömde säga VÄLKOMMEN HEM! Hoppas att ni kommer trivas här hemma oxå. Ser fram emot att få följa dina bilder på hemmaplan.
Ha en bra söndag!

Klimakteriehäxan sa...

Inte min stil heller. Men man kan ju inte gilla saker bara för att de är dyra, "lyxiga", det vore ju direkt fattigt!!!

Pchełka sa...

.a little luxury..it's not so bad..(very pleasant neighbourhood)..

annette sa...

Inte min stil heller, men jag kan ju tycka det är roligt att titta på sådana saker ändå när andan faller på;)
Så morgonpigg på lediga dagar är jag egentligen inte. Hade suttit och sett vackra vyer med dimma på gärden hela veckan på bussen och i bilen. Lite svårt att fota då, så jag satte klockan i lördags och gick upp tidigt för jag ville så gärna fota en tidig höstmorgon vid vatten.

Ha en bra start på veckan!

Kram //annette

Vivan sa...

Här passar...ser inte skogen för alla träden! men så påpassligt att ha fotot i gömmorna!
Kramen!

Wenche sa...

Läcker bild

Anonym sa...

Rolig bild! Så full av liv och detaljer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...